Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@PIttbulL07 Merci pisi :* Bai nush cum sa zic,dar daca am inima mica atunci am altceva mare ca sa compenseze :)

Fratele vostru pleaca la munte,da asa o tura regulamentara sa vada cum e aeru si pe acolo si dupa se intoarce sa va fure best'urile .

Edited by AT RaduMamii

@@PIttbulL07 Merci pisi :* Bai nush cum sa zic,dar daca am inima mica atunci am altceva mare ca sa compenseze :)

Fratele vostru pleaca la munte,da asa o tura regulamentara sa vada cum e aeru si pe acolo si dupa se intoarce sa va fure best'urile .

Un aer corespunzator si un vin fiert pe barosaneala asa cum ne place noua in a 6-a zi de week-end, saraciilor

Salut SP.Abia astept dupa sarbatori war-urile :D

Sper sa-i nenorocim pe RDT.

Acum ma chinui si eu sa fac rank 3 pe cs:go ca sa ma joc competitive.

S-a ieftenit si mi-am luat alt cont,sa-l incep calumea de la 0.

https://www.youtube.com/channel/UCBuZjWFsMyUbUIWseLARjYA/videos

Saaaaaalutare negrilor, e primul post aici de cand m-am reapucat de samp si de cand am revenit in PATERNO n-am avut timp sa postez si aici... :D s-au schimbat lucrurile pe aici...de cand n-am mai jucat. Sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna la war-uri !

Am terminat munca pe anul asta, maine plec spre casa din Bucuresti, deci o sa ne vedem/auzim la anul :))) Sarbatori fericite si multe impliniri tuturor in anul care vine ! pupiii :*

Sarbatori fericite si toate cele bune, ne auzim dp craciun, sall all.

Welcome celor noi etc si dark inchide topicul de discutii de sarbatori ca o sa posteze toti anonimii.

Hai ca v-am lasat, Craciun Fericit!!

Haiiii neata, va doresc CRACIUN FERICIT/sărbători FERICITE TUTUROR MEMBRILOR MEI.

N-am mai postat de mult timp pe aici și am zis să o fac acum de Craciun.

Ne-auzim mai târziu, va pwp.

Clanul [sQ] si RDT va ureaza: ,,Craciun fericit boys!!" Chiar daca suntem inamici, nu m-am putut abtine sa va urez de bine. Sper sa ne vedem sanatosi pe zona de war, si sa castige cei mai buni!! PS: Sunteti singura mafie in afara de RDT unde am postat asta, deci ... feel proud! ;)

Edited by SQ M1H41

SALUT.

Ma jucam linistit si vad ca am primit ban, uitati aici povestea: Sunt la tara, se poate vedea asta in IP-ul pe care probabil il am, imi decoram linistit casa, AVAND CHAT-UL INCHIS (F7) deoarece era unchiul meu langa mine si se uita la laptop, nu as fi vrut sa vada toate chestiile spuse pe [/c] sau chat-ul normal. Vad ca mi s-a blocat eclanul, probabil fusesem inghetat, stau cateva secunde incercand sa ma misc si fara alta problema, folosesc [/Q]. Incerc sa reintru pe server si ce sa vezi, BAN 7 ZILE PENTRU REFUZ TESTE. Nu se pune in fata mea pentru a-l vedea sau altceva. Daca chiar as fi refuzat testele, CAND M-AM LOGAT INAPOI, ar fi putut sa stea 2 minute fara sa-mi dea ban sa se uite daca ma loghez inapoi sau nu.

In caz ca nu primesc unban, succes tuturor.

Salutare ma SP-ienilor.

Acum am terminat si eu de editat video de la CS:GO.

Urat ca se vede cu lag,problema e ca eu n-aveam fps mic,din potriva aveam 70-80 cand filmam..

Mai mult ca sigur e de la programu de filmat,nu-i nimic revin la bandicam =))

Like daca va place

Ba salut ma sal, se pare ca de cand o sa inceapa warurile va trebui sa ne bagam ba programul ala pentru teste la noi in PC, eu nu am intampinat probleme cu TW-ul la teste, de 2 ori am fost luat, dar nu stiu sigur daca amandoua pe rpg3, sau 1 pe rpg3, 1 pe rpg1, nu mai stiu ba..

Ba salut ma sal, se pare ca de cand o sa inceapa warurile va trebui sa ne bagam ba programul ala pentru teste la noi in PC, eu nu am intampinat probleme cu TW-ul la teste, de 2 ori am fost luat, dar nu stiu sigur daca amandoua pe rpg3, sau 1 pe rpg3, 1 pe rpg1, nu mai stiu ba..

Ba eu zic ca e ok programul ala, totusi nu necesita instalare si e doar 2mb, deci il descarci foarte rapid, oricum eu l-am pus deja in pc si nah as vrea sa vad cum se comporta oricum e aproape la fel ca TW.

Ce mai faceti ma?