Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Slabutz, cu putin noroc ne luau si HQ-ul, mai avem mult de munca daca vrem sa miscam ceva in fata acestor "zei".

Ce sa muncesti? Uita-te la majoritatea din TTB, au atata timp "experienta" si sunt prosti de dau in gropi la tactica. E ca si cum ai vedea un silver pe cs go ca bate un global elite, doar ca aici nu exista VAC.

Evidenta a fost postat! Daca gasiti greseli va rog sa ma contactati. Platiti`va amenzile ca de nu veti primi un mic FW asa ca de 1 iunie!

Deseara prezenta maxima la war-uri!!!

BINE BA BAIETI! Frumoase war-uri azi, s-o tinem tot asa si facem LV MOV! Ne vedem maine la urmatoarele, sa speram ca iese frumos!

Edit: discutii Tow Truck Bratva:

Stai bă tu bă aici bă, n-ai tu treabă cu codații bă.

Asta e, în seara asta am dovedit că nu putem să stăm 24/24 pentru acest joc.Ușor sp, cu puțin bulan ne-au făcut, atâta tot.

Edited by AndrewSK

BINE BA BAIETI! Frumoase war-uri azi, s-o tinem tot asa si facem LV MOV! Ne vedem maine la urmatoarele, sa speram ca iese frumos!

Edit: discutii Tow Truck Bratva:

Stai bă tu bă aici bă, n-ai tu treabă cu codații bă.

Asta e, în seara asta am dovedit că nu putem să stăm 24/24 pentru acest joc.Ușor sp, cu puțin bulan ne-au făcut, atâta tot.

Asta nu e bulan vere, e stiinta.

Atat de rau ati ajuns bai pisatilor,nu sunteti in stare sa faceti un amarat de kill pe turf si ne faceti post pt limbaj mie si lu robert ? In halu' asta de disperati sunteti bai marionetelor ? Da da da,la tine ma refer bai nolife si la un anonim s.robert cica,dracu stie cine mai e si amaratu ala . Bai nolife bai,nu aveam nimic personal cu tine sau cu AIM pana azi,dar te asigur ca de acum inainte nu iti va mai fi asa bine bai putulica . Din postura de civil te tin in spawnkill ma cacanare .

@@AIM NewLife

@

PS : Sunteti doar niste labagii infecti care isi dau cu tesla in coaie ca ii omoara cineva pe un joc,va doresc mult succes pe acest joc si sa ajungeti cel putin admini 6. Sper sa va mearga toate in viata asa cum va merge si mintea ;)

PS 2 : Bine,pa .

Edited by AT RaduMamii

@@AT RaduMamii, Bine ca-ti merge tie mintea bai "provi" =))))))) http://imgur.com/UWSv9i7,mai treci pe la scoala te rog eu, si nu mai fa' pe desteptu cu mine, ca eu spre deosebire de tine am facut o scoala tu ai ramas doar la SAMP din cate se vede ;), ti-am zis ca nu ai ce sa-mi faci, mie nu-mi pasa ca ma scoti din factiune si sa ma tii in spawn nu prea ai sanse ca intru doar la waruri =)), csf. Cat despre "nu aveam nimic cu tine sau cu AIM pana acum", eu din cate imi aduc bine aminte tu erai printre cei cu gura mare pe la discutii acu' cateva saptamani si le luai partea colegilor tai de sclavism, vrei sa caut dovezi ? nu cred ca are rost.

Sper sa va mearga toate in viata asa cum va merge si mintea ;)

Mersi de urare. Era de asteptat sa se ajunga aici, ambele ganguri au vrut sa se faca FW-uri. Pacat de tine, acum pe cine mai omor pe turf? :( Data viitoare sa mai dai si tu un semn de viata xd

Edited by Peaceful

Mersi de urare. Era de asteptat sa se ajunga aici, ambele ganguri au vrut sa se faca FW-uri. Pacat de tine, acum pe cine mai omor pe turf? :( Data viitoare sa mai dai si tu un semn de viata xd

Ce faci prietenas ? Pacat de 3/3 ca abia asteptam sa te sparg putin pe turf :* csf,n'ai csf ; poate cu alta ocazie :( . Eu nu am facut gura mare niciodata,doar putina caterinca de prostanii astia care se oftica pt un joc,nu am facut niciodata post'uri asa aiurea "la mafioti",jegu asta mi'a fost membru si el imi face post pt limbaj ? Pai zi si tu ma peace,e frumos asa ?

Incetati cu certurile astea ca nu isi au rostul. Felicitari pentru ieri, daca o tinem tot asa incet incet o sa facem lv mov :D

O sa fac evidenta imediat, sa va uitati sa va platiti amenzile.

Astăzi, 01.06.2016, vă aştept în număr cât mai mare pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate ajunge, să pună cerere de învoire; accept maxim două învoiri.

Aveţi nevoie de materiale (20.000) şi jobul Arms Dealer. Cine este prins fără ele riscă FW.

Dacă absentaţi fără cerere de învoire şi fără un motiv bine întemeiat, primiţi FW. Vă aştept 35 online.

ON TOPIC: Nu mai postaţi aiurea.

Da da da,la tine ma refer bai nolife si la un anonim s.robert cica,dracu stie cine mai e si amaratu ala .

Daca am ajuns sa ne dam mari si tari ca suntem cunoscuti intr-un joc, e clara treaba.

ON: Salkmf? Diseara 4/4 wars, sper sa fim cat mai multi on.

Ne auzim in joc, ceau.

Noroc la baieti! Cu cat vom fi mai multi prezenti la war-uri, cu atat vom castiga mai multe turfuri! Mi a placut activitatea de zilele trecute si as dori ca si pe viitor sa fim din ce in ce mai multi, mai seriosi si mai activi! Spor la turfuri, maine avem 4/4 si cred ca tot asa vom continua! Bafta!Aici Dispositive[420]

Edited by Wazzzup

Pai ma femeie,daca as fi fost si eu o jigodie ca tine dadeam PM'uri pentru toti baietii banati care joaca pe conturi fantoma in SP si VDT . Dar nu am un caracter infect,ma intelegi ?

Ai un skin dragut, stim :>. Sa-mi dai mesaj pe wapp, am gasit cum sa facem troll xd

Ai un skin dragut, stim :>. Sa-mi dai mesaj pe wapp, am gasit cum sa facem troll xd

Am sesiune saptamanile astea,nu mai stau de jocuri ... Pe forum intru ca imi place sa vad suferintele si sa fac misto de ele :)