Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Costel FC RB, Si ce ai facut tu iti reflecta caracterul ;), de ce ai facut ce ai facut nu inteleg, cu ce te ajuta asta pe tine, creca vrei lider sau ce ca nu inteleg, de ce ai face rau unui om care ti-a oferit o sansa si care dupa ti-a fost lider un timp, chiar nu inteleg.

@@Costel FC RB, Si ce ai facut tu iti reflecta caracterul ;), de ce ai facut ce ai facut nu inteleg, cu ce te ajuta asta pe tine, creca vrei lider sau ce ca nu inteleg, de ce ai face rau unui om care ti-a oferit o sansa si care dupa ti-a fost lider un timp, chiar nu inteleg.

Scuze ca ma bag sau ceva de genu` chiar daca eu sunt din TTB.

Normal, un post-hunter adevarat isi arata traditia, fara dar si poate. Post-Hunterul are pe prima pagina a browser-ului "imgur" si RPG Reclamatii, asa face un post-hunter adevarat.

@, Sa moara Gibilan daca am inteles ce-ai zis sau ce-ai vrut sa zici sau unde ai vrut sa bati sau orice altceva =)), fii mai explicit.

Adica l-am facut un post-hunter adevarat :))) Ce e greu sa intelegi? =)))

, dacă nu-ţi bagi pula-n morţii lui tot degeaba. Nu regret o secundă că mi-am bătut pula de faţa lui şi i-am dat FW ăla, oricum, cu nou' lider o să am grijă să iasă, şi costele, când vezi asta, poţi să-i spui lu' mă-ta că-i iau morţii-n pulă şi că te fut în gură :) Ai fost şi eşti un ratat, păcat de trecutu' tău din SP, băga-mi-aş pula-n morţii mă-tii. Eşti un frustrat imbecil probabil trimis de ZEW, oricum mă piş pe tine şi-ţi dau cu jetu'. E şi logic că îmi bat pula de tine, că e doar un joc, ceva ce tu nu ai cum să înţelegi, că trăieşti în el. Ţineam liderul cu un scop, şi ăla fiind să-mi bat pula de jegoşi ca tine şi să le iau familiile-n pulă, dă-te-n morţii tăi. Dacă ţi-ai dat seama, nu m-ai deranjat mai deloc cu asta, nu mă împiedici din nimic şi d-abia mai ia vreun prieten lider. :) Îmi bag pula-n guriţa ta :* :* :* care deja a fost folosită de multe gonade, hai te-am flegmat

Nu stiu prea bine ce s a intamplat, tocmai ce am revenit din o mini-vacanta si cad ca Spawn nu e lider... Costele, păreai mai ok, vad ca m am inselat, lucruri d astea nu se fac, mai ales daca te a trecut testele din mila.

Nu fii suparat Spawnele, ai iesit la scurt timp inaintea mea da nu-i problema, asa-s unii cand esti bun te iau de fraier. Lider bun, ai o bere respect tie si Southern Pimps. Va pup :*

Frustrarea de copii de 14 ani e la ea acasă. Scoateți capul pe geam, luati o gura de aer si reveniți.

Spawn, daca ai fost prost si nu ai știut sa ti creezi un mediu plăcut si prietenos, s-a ajuns aici ;).

Daca zici ca era un joc, de ce trebuie sa injuri pe aici?

Costelus, nu-i baga in seama ca ai putea sa le fi tata unor pulifrici de aici care te injura

@, BIG UP, i love you dude.

@, de fiecare data dupa o pauza (alta mafie) mereu am revenit la tine, macar am avut sansa sa joc cu tine sau contra ta, si na, pe astia ii cresti la aripa ta si vin dintr-o data cu o lovitura. E chestia ca el pe tine doar te-a dat afara dintr-o functie, el o sa ne paraseasca in scurt timp, ca na.. s-a luat de unul, s-a luat de toti.

Poi ce-ai facut ma nene ma? Ti-a rupt Costel vara-n doua?

Prea mult sufereai de tine copilasule, parca tu erai singuru lider de pe b-zone.

Felicitari Costel, ai o bere la viitoru meci!

Crezi ca rezolvi ceva daca injuri? Iti zic eu! Da! Dai dovada ca jocul asta pentru tine este ca un drog, si uite ai gasit si antidot in prietenul Costel, tare greu mai e cu el.

Chiar nu voiam sa scriu aici, dar cand am vazut ca faci crize pe aici, ca un copil caruia i s-a furat jucarioara.

Ai pierdut si vara asta....

A fost o perioadă frumoasă, dar ţineţi minte, eu tot am să vă conduc.

Cine esti tu ma Basescu sa conduci si dupa mandat? Ma minunezi si in continuare imi sustin parerea

Felicitari Lung pentru cuvinte :)

RIPARINO spawn

Edited by AndreyCiubotariu