Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Il acuzati pe spawn de copilarisme, dar totusi voi sunteti "smecherii" care vin sa-si dea cu parerea unde nu le este locul. Aici ma refer la toti cei care nu faceti parte din factiune. Sunteti penibili prin incercarea voastra de motivare a lui costel, cand stim foarte bine ca faceti asta doar sa-l enervati pe spawn si mai tare. E cam prost el, foarte prost, dar treaba lui cum actioneaza in fosta lui factiune. Fiind din factiuni diferite nu aveti ce cauta aici, dar dorinta de atentie si de bagare in seama, pe care doar fetele o dezvolta la modul cum o faceti voi, nu fac decat sa va injoseasca si mai mult, si sa arate defapt frustrarea voastra in legatura cu Spawn. Daca nu va interesa nu aveati nimic de comentat si stateati in banca voastra, dar multumim pentru atentie, e bine de stiut ca va preocupati timpul cu argumente de joasa speta. Aveti tendinta sa aduceti mici insulte de cartier, ca doar sunteti niste barosani care stau pe milioane de euro si isi traiesc viata prin Ibiza Tenerife si iarna prin Caraibe. Sa fim seriosi acum, vedeti-va de factiunile voastre si de scoala, ca dupa cum va aratati caracterul aici nu e de mirare ca tara noastra inca este condusa de militieni imputiti.

@@AT RaduMamii, Prietene mai are rost sa-ti repet de n ori pentru ce ti-am facut postul ala ? sunt 2 lucruri diferite, eu am facut-o din razbunare, pretenasu' asta de Costel habar n-am din ce a facut-o atata timp cat Spawn i-a dat o sansa sa intre aici si l-a ajutat, iar toti cei care il sustineti si il felicitati acum nu aratati decat ca sunteti niste oameni de joasa speta, daca voi ati fi fost lider la o mafie si un membru al mafiei respective pe care tot voi l-ati bagat in mafia respectiva ar fi dat PM la admin cum ca ai injurat pe /f cum v-ati simti ? serios acum, mi-e scarba de voi!

@@AT RaduMamii, Prietene mai are rost sa-ti repet de n ori pentru ce ti-am facut postul ala ? sunt 2 lucruri diferite, eu am facut-o din razbunare, pretenasu' asta de Costel habar n-am din ce a facut-o atata timp cat Spawn i-a dat o sansa sa intre aici si l-a ajutat, iar toti cei care il sustineti si il felicitati acum nu aratati decat ca sunteti niste oameni de joasa speta, daca voi ati fi fost lider la o mafie si un membru al mafiei respective pe care tot voi l-ati bagat in mafia respectiva ar fi dat PM la admin cum ca ai injurat pe /f cum v-ati simti ? serios acum, mi-e scarba de voi!

Si eu am fost lider de gang si am primit Pm de la r5 cu limbajul avut pe f si nu m am plans ;) ca drept urmare, a fost demis cu fp 60

Ba nemancatule, tu ce te bagi ma? Vezi-ti dq de treaba ta, da-te-n familia ma-tii de urat. Te dai zew si esti un cacat uscat. Mars in mortii tai de aici! Astept +1

Ma ce pula mea ma il pupi in cur pe Costel asta ma. Bravo pula ta, e cv. Incurajezi un post-hunter, pai fututi mortii de jegos. E bine ma sa incurajezi jegosi care sa va scoata, sa va futa tot jocul. Ba eu am ceva important de zis!

COSTEL28_RAPID SA TI-O FUT PE NEMANCATA AIA DE MA-TA BA INFECTULE. SPER SA MOARA IN CHINURI DE MANA CU TINE!

Aduti aminte cum de ai intrat tu in zew, oligofrenule si dupa sa-mi dai mie quote. Mai multe nu-ti zic ca obosesc. Ești un copil de 14 ani, multe nu am ce sa-ti cer.

, tu de mine vorbesti ma? Saracule, adu-ti aminte de replica asta "Cosmine, inchide daca la 9 fix nu esti in pat si in pijamale nu stiu ce iti fac". Tu zici de mine ca am 14 ani? Ma amaratule, sa nu intram in mai multe amanunte. Nu iti vei permite tu niciodata sa discuti cu mine, hai iesi dq si fa-ti temele ca rupe ma-ta bataia pe tine!

Topicul a fost redeschis, vedeti ce mai scrieti pe aici ca riscati sa fiti sanctionati si in game. Am acordat fw`-urile pentru cele 2 zile de war`uri, cei cu amenzi sa le platiti daca nu vreti sa va treziti cu fw.

Deseara toata lumea la 19:50 in HQ cu arme si job!

In sfarsit a dat domnu' si ai primit functia pe forum. =)))

Felicitari, finu' meu Cristi, pentru lider! Desigur ca am sa vin si eu aici sa ajut mafia dupa ce imi termin treaba in LS si vom lua cel putin LV-ul cu membrii ce vor veni. ;)

#pwp

Edited by AIM pHeNOMz0r