Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1. Car Drop LV Southern Pimps Green Street Bloods 20:00-20:30
2. Mats Deliver LV
Southern Pimps The Tsar Bratva 20:30-21:00
3. Rockshore LV
Southern Pimps The Tsar Bratva 20:30-21:00
4. Bank LV
The Tsar Bratva Southern Pimps 21:30-22:00
sal.

Edited by AIM pHeNOMz0r

Felicitari baietii, am vazut ca ati sters cu leprele alea pe jos zilele astea asa va vreau, hai ca incet ii bagati in HQ, cand o sa fie mai greu o sa vin si eu ca acuma vad ca va jucati cu ei nu-i stres.

msr de reportul vostru csfsalms.

@@Decimo AllenMinyo, Ma faci sa rad prietene :))) Am auzit, ca ai fost promovat la functia de Admin 6 pe B-zone, este adevarat? Am vazut ca esti o mare legenda in "darea de wipe a factiunilor" am vazut, ca ameninti pe multi cu wipe, dar din pacate doar vorbele de tine, ai noroc cu lung si snr, daca nu ar fi ei, pe rand v-am scoate cu posturile ( eu si phenomz0r) noi nu facem, pentru ca sunt ei acolo, dar ia uita-te la video asta, ce vorbesti tu pe /c, "Secunda 0:14": https://www.youtube.com/watch?v=XfFneXlB7iY&feature=youtu.be

Edited by AIM Colors

@,

E un mucos omule, nu stiu de ce va bateti capu cu el, asta-i pustiu care i-o cersit la Kelton admin ca e el mare zeu. -.-

On: felicitari pentru warurile de saptamana asta, ne revenim usor si activitatea creste treptat, daca ne-am si marii la 40 de membrii, ar fii perfect.

Un weekend fain, 'deconectati-va' de la stresu warurilor, salut!

Va rog si eu ceva. Nu mai abuzati de unele chestii, gen iesitul de pe turf. Nu este o problema daca muriti o data. Din cate vedeti am inceput sa ii batem usor si nu avem nevoie de posturi de genul. Incercati pe viitor sa fiti atenti. Imi pare bine ca in ciuda faptului ca am lipsit cativa azi ati reusit sa castigati. Maine o sa ajung si eu asa ca sa vad 38 la wars :*