Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Good luck everyone i hope to see LV roz i resigned cause i don't have any more time to play wars muah :*

please florance kick me before war time cause i'm not sure if i can join ....

Salutare.Eu sunt noul vostru Sublider.Sper sa ne intelegem de minune si sa cucerim orasul.Vreau sa fiti activi la war uri,sa nu incepem cu fw uri.Care stiti ca nu aveti timp pt ca sunteti cu scoala si alte chesti puteti sa va bagati demisiile sa lasam pe cei ce au timp de war uri.Maine avem 3 waruri.La ora 20:15 sa fiti in HQ.O seara faina.

• Edited by Florance
Edited by Pimp Boss Florance
Avem 3 warur nu 1.

Salutare.Eu sunt noul vostru Sublider.Sper sa ne intelegem de minune si sa cucerim orasul.Vreau sa fiti activi la war uri,sa nu incepem cu fw uri.Care stiti ca nu aveti timp pt ca sunteti cu scoala si alte chesti puteti sa va bagati demisiile sa lasam pe cei ce au timp de war uri.Maine avem decat 1 war.La ora 21:15 sa fiti in HQ.O seara faina.

Bun venit. Sper sa te intelegi cu noi.

După cum zice Maniakul mai sus, am inceput să sancționăm persoanele care nu vin la war-uri sau care nu au minimul de secunde pe turf. Dacă doriți să nu fiți sancționați veniți la war-uri si faceți minimul de secunde pe turf, minimul de secunde este urmatorul. Trebuie sa aveti minim 900 secunde in Las Venturas, si in alte orase trebuie sa aveti minim 600 secunde, cine nu are acest minim de secunde este sancționat. Nu vom mai accepta invoiri si alte chestii, v-ați bătut prea mult joc de noi dar gata, nu va tinem cu forța, veniți la war-uri bine, nu venți iară bine. Eu mă voi ocupa de evidența la war-uri, daca aveți vreo problema si nu puteți intra la war-uri, imi da-ți mie PM. Dacă vreți sa fiți invoiți la war-uri, trebuie sa aveți un motiv bun, si să fie prima învoire în aceasta săptămână.

Felicitai pentru astazi.Ati fost foarte putini,de acum se schimba treaba.Cine nu vine si nu are invoire cu un motiv bine intemeiat primeste FW.Maine avem 3 war-uri importante.Activitate cat mai multa.Daca nu credeti ca dam FW verificati topicul Sanctiuni.Ne auzim maine,noapte buna.