Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@PoundLegend, daca aveam cod nu ma mai chinuiam sa fac cerere de unban si sa ii explic fazele in care a spus robi ca am folosit cod,

aici ai video-ul, esti genial daca tu ai dat PM, aveam si eu niste faze cu care va puteam bana lejer, am zis sa nu fiu chitra si sa va las sa va distrati, stii care e diferenta dintre voi si mine? voi rupeti codu(unii) si nu primiti ban oricate reclamatii v-am face si eu care joc curat primesc ban pe video-ul meu

@@Alex Z, frate nu aveam de ce sa-l sterg cand stiu ca joc curat, daca foloseam smooth aimbot cum zice robii crezi ca ma mai stateam 2 ore la randat? Puteam sa jur ca o sa se intample asa si de aia am si cenzurat data.

@@vtmBSiLENT,sincer nu eu am dat pm,dar faptul ca ai sters video-urile imediat dupa ce ti-a zis st.patrick ca se vede codul e suspect.Pe mine nu ai cu ce sa ma prinzi ca nu am cod ,nu am primit posturi pt cod de vre-o 2 ani de cand credea allen ca dau cu cod deci nu cred ca te refereai la mine cand ai zis ca puteai sa ne banezi!Nici nu m-am uitat la video dar daca robi zice ca e cod e ceva suspect nu cred ca e degeaba!

@@PoundLegend, mi-a zis dupa 1-2-3 minute sa-l sterg, nu cred ca avea timp sa se uite la tot video-ul in astea 2-3 minute si sa vada fazele "suspecte". Credeti ce vreti, eu doar va spun ca nu am de ce sa folosesc un cacat de cod atata timp cat n-am nevoie de el :)) in avispa acu 4-5 luni ne-a banat aproape toata mafia pt asa zisul "smooth aimbot" si multi au luat unban.

@@PoundLegend, mi-a zis dupa 1-2-3 minute sa-l sterg, nu cred ca avea timp sa se uite la tot video-ul in astea 2-3 minute si sa vada fazele "suspecte". Credeti ce vreti, eu doar va spun ca nu am de ce sa folosesc un cacat de cod atata timp cat n-am nevoie de el :)) in avispa acu 4-5 luni ne-a banat aproape toata mafia pt asa zisul "smooth aimbot" si multi au luat unban.

Mai nou daca iei sublider in orice mafie ai ban dupa 2-3 zile.

In zilele de azi pe b-zone tre' sa-ti fie frica sa iei sublider

@@vtmBSiLENT, O sa itid ea Kelton raspunsul specific cu Banul ramane si un smiley face asa cum obisnueste el.

@, Eu am avut sublider pana ieri nu mi-a fost frica si inca sunt multi care nu au fost banati ca sublideri,Dar arata-mi un sublider care a fost banat pe nedrept?

lucky, phax, mai zic? razen