Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Bors de urzici cu ardei!

 

Ingrediente:

 

500g urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia de ardei, 1 cescuta orez, sare, 1 lingura ulei, 1 lingura faina.

 

 

Preparare:

 

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cand au fiert se adauga borsul clocotit

 

Mentiuni:

 

Se serveste cu mamaliguta.

 

Timp Preparare: 50 '

Complexitate: redusa

Link to comment
Share on other sites

Nici mie nu'mi place ;))

Re Vlady...cf boss ?:X

Baietzi in legatura cu faza de aseara cu rzr_marius....ca prea ma streseaza :

1.Nu eu am tras in el....ci Baietzi din masina cu mine adik(caed,dacy12 si benyy)

2.El conducea pe contra sens adik pe banda mea.....si a intrat in mine....Baietzi nu au tras aiurea in el a tras deoarece nu la vazut si pt k conducea aiurea....

3.I'a explodat masina...si a inceput sa traga in masina mea !

In Sfarsit....Sper sa nu ma mai bagati la banuaiala ca am ceva cu rzr sau ceva de genu !

Imi cer scuze daca iam gresit cu ceva !

Link to comment
Share on other sites

Bine atunci luati de aici ceva dulce sa va indulciti!

 

Prajitura cu blat de biscuit si crema de iaurt cu frisca!!

 

ingrediente:

 

Ingrediente blat:

200g pesmet

150g unt sau margarina

2 linguri zahar tos

1 plic zahar vanilat

 

Crema:

1 iaurt cu fructe(500g)

500g frisca

2 linguri zahar

2 plicuri de gelatina

 

Eu am pus in plus:

50g branza de vaci si 1 banana , se pot pune si alte fructe din compot (ananas,caise,pere,mere,piersici ) dar scurse foarte bine.

 

 

 

Preparare:

 

Amestecam pesmetul, untul, zaharul si zaharul vanilat cu mixerul. Rezulta o compozitie sfaramicioasa ,pe care o intindem cu dosul unei linguri intr-o tava tapetata cu o folie de celofan(sa treaca putin de marginea tavi) si dam la rece, pana pregatim crema.

 

Amestecam intr-un vas iaurtul ,frisca batuta ,zaharul si branza.

Dizolvam gelatina in 6 linguri de apa si o lasam 15min,apoi o punem pe foc pana nu mai are granule(atentie nu trebuie sa fiarba), o amestecam cu 2 linguri din compozitia de iaurt ,apoi o turnam in crema pe toata ,amestecand usor.Acum se adauga si fructele (in cazul meu, banana),taiate bucatele.

 

Scoatem tava cu blatul de la rece si punem aceasta crema ,intinzand-o umiform. Dam din nou la frigider pentru 2-3 ore.Apoi scoatem prajitura din tava (cu ajutorul foliei) si o portionam dupa preferinte.

 

Se orneaza cu frisca .

 

 

 

Mentiuni:

 

Este o prajitura foarte buna care se face repede(30min, fara timpul de asteptare) dar merita , va asigur !!!

Incercati-o si nu veti regreta !

 

Timp Preparare: 30 '

Complexitate: redusa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.