Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca ai skin de rank 2,3,poti sa il alegi si pe skinul de rank 1,..

sunt eu turc sau tu chiar nu ai scris bine

Cum adica daca ac skinde rank 2,3 pot alege si pe skinul de rank 1 ..... eu am rank 2 si skinul de rank 1 si nu vreau sa il schimb

Gayman nu te supara da stii ca sunt eu asa mai turc de felul meu :))

sunt eu turc sau tu chiar nu ai scris bine

Cum adica daca ac skinde rank 2,3 pot alege si pe skinul de rank 1 ..... eu am rank 2 si skinul de rank 1 si nu vreau sa il schimb

Gayman nu te supara da stii ca sunt eu asa mai turc de felul meu :))

Ce nu intelegi CAED ? daca ai rank mai mare , poti lua skinuri si de rank-uri mai mici ...

spre exemplu : ai rank 3 ... poti lua skin de rank 3 , de rank 2 si de rank 1 ...

exemplu 2.: daca ai rank 4 poti lua skinuri de rank 4,3,2,1 (skinuri de rank-uri mai mici nu mai mari) ... si tot asa ...

Exemplu 3 .: daca ai rank 1 nu ai de ales ... ramai cu skinurile de rank 1 ...

Sper ca ai inteles ... :X

ON : Neatza all :X ce faceti ma ? abea mi-am revenit si eu de aseara ... aseara erau -15 grade imi pica netu din 2 in 2 minute ... sau mai putin :| ... inghetau firele sau nush ce avea asa mi-a zis spawn :))

Edited by Shlomy

neata eu numa acuma m-am trezit :)) mersi shlomy acuma am inteles :X mama frate sunt -9 grade aici la mine :| am deschis geamu sa aerisesc si era ud pamantu de la flori cum am deschis geamu poc a inghetat pamamntu :| e un frig mama