Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai baieti voi aveti ceva cu mine personal ? Si ieri m-am simtit ca nu sunt bine venit in paterno . Asearaa am ajuns mai tarziu pe la 9:20 la antrenament . Am avut si eu antrenament de fotbal , si am zis pe /f pot veni si eu la antrenament !? toti NU , NU , NU . Si BlackLove nu , esti absent . In ce postura imi spune ea mie ca sunt absent ? Era eckedu acolo . + de ce din cauza mea si-a dat demisia ea ? Ca ea este fata ? Si are mai mult prioritati ? Nu mi se pare corect ! Face pe sefa , eu intr-o zi ies din HQ si dau cu pumnii si picioarele in ea sa vad daca este afk , si nu i-a scazut si dupa 5 secunde moare(lag) . Ma face prost + ma omoara de 2 ori . si pentru ce ? sa mearga la voi si sa va puna impotriva mea ? Daca nu sunt bine venit spuneti ca plec .Si eckedu pentru ce Fw "? Nesimtire ?

eu nu am nimic cu tn, dar atata timp cat intarzii la antrenament 20-30 min e normal sa nu mai vi si sa iti ceri scuze!

delux hai pe mess sa vb cv!

Edited by KenV

eu nu joc, daca ma apuc o sa devin obsedat de wow si nu vreau asta :)), ma abtin de la samp dar de la wow nu cred ca as putea :))!

Kakuzu,inca 939 post si faci si tu 1000 =)).Ce mai faceti?:D

SPAM SPAM SPAM :X

EDIT: SPAM baaaaaaaa,vreau si eu macar 700 posturi si cum sa le fac?Cu edituri?Mai spuneti si voi ceva,sau sunteti pe redtube?

Edited by AnonimUser

Kakuzu,inca 939 post si faci si tu 1000 =)).Ce mai faceti?:D

SPAM SPAM SPAM :X

EDIT: SPAM baaaaaaaa,vreau si eu macar 700 posturi si cum sa le fac?Cu edituri?Mai spuneti si voi ceva,sau sunteti pe redtube?

Ai grija sa nu faci un motiv de sanctionare.

Deci Spam +1

deux nab . spam +2

Primesti +10% warn,pentru posturile tale,iar daca mai faci asemenea posturi risti sa primesti suspend.