Jump to content

Cel mai bun lider mafiot

Nick15

Lideri  

112 members have voted

1. 1. Care este cel mai bun lider mafiot?

• Alin.MaesT & Spawn - The Corleone family
      31
    • Kip & RazR - The Tattaglia family
      11
    • Lethal - The Barzini family
      20
    • Gabb04 - The Stracci family
      25
    • Razvan - The Cuneo family
      9
    • florinacyo - The Paterno family
      16

Recommended Posts

Fiecare si-a votat liderul, ce rost mai are acest topic, e inutil. Doar nu te asteaptai ca un Paterno member sa voteze Corleone. WTF ? :-J

Vote Gabb04, lider experimentat.

Ce nu prea imi place la LeThaL ? Ia aprope toti incepatorii svr-ului si, mai sunt unii care ->>

->> Vezi semnatura nane

nici macar nu stiu in ce factiune sunt. :)

Am si eu de zis ceva : - incercati sa votati pe altcineva , nu pe liderul vostru si sa argumentati.

- se poate intelege ca acel lider l-a pus pe membru sa-l voteze.

florinacyo a primit o sansa de lider , fiindca doar asa ar putea ajunge un lider "experimentat" , de asemenea si Razvan si din cate vad amandoi se descurca foarte bine.

Experienta in lider sau admin , tot timpu se castiga pe un server cu multi playeri , un server mare ( cum este b-zone ). Nu te duci pe un server de 2-3 zile , iti da lider si admin , inveti comenzile si gata , zici ca esti "experimentat".

Trebuie sa stii mai multe chestii , nu doar comenzile.

toti sunt lideri buni in afara de florynacyo ca este incepator ca lider da toti sunt buni

Sa sti ca sunt foarte experimentat si tu cred ca nu ar trebui sa comentezi impotriva oricarui lider de mafie dupa comunitate pentru ca tu ai mai multa treaba cu pd-ul , eu am fost in toate mafiile de pe b-zone[Rroms,Bikers,LCN,Corleone & Yakuza] si cred ca am capatat destula experienta pentru a conduce una .

*edit : singura factiune pasinca in care am fost este TCC.

Florinacyo si Alin_MaesT.

Nu zic de florinacyo ca este liderul meu si il votez.Dar eu cred ca pentru primul lui lider se descurca excelent.

De Alin_MaesT nu am cuvinte.Este in continuare omul cu cea mai multa experienta.

Votez pe Gabb04....Nu ca ceilalti nu ar fi buni...dar gabb mi se pare cel mai bun...dak as putea vota de mai multe ori...ias vota pe toti, iar locul 2 ocupandul Alin..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.