Jump to content

B-Zone Community - Suvenir by Marcus.

Marcus
 Share

Recommended Posts

Ai lucrat bine, textul este bine încadrat. Felicitări!

Multumesc, stiu ca se putea si mai bine.

Dupa parerea mea lucrarea este foarte reusit , felicitari pentru efort si sper sa o tii tot asa.

reusita* :)), glumesc :*. Mersi frumos, cu siguranta o sa o tin tot asa !

Greseala majora acel 'y' nu se incadreaza in rezolutia background-ului . Pe viitor poate o sa mi mai atent sa le faci corect, frumos model ai ales, felicitari.

Tu stii ce vrei sa zici.

Destul de frumos felicitari +1

Mersi, dar inca nu vad +1 de la tine.

Imi place textura si backgroundul . Felicitari!

Da, stiu ca fontul nu este unul excelent, dar asta se potrivea cel mai bine dintre toate pe care le am.

Daca ar fi fost transparent, ar fi fost super. Oricum, felicitari.

Am facut o greseala super mare la inceput, am dat convert to smart object la background. Asta inseamna ca acum, daca vreau sa scot background trebuie sa dau crop la fiecare litera, asta ar dura minim o ora.

Destul de fain.

Ti-am dat +1 pentru inventivitate :)

@@Jeffrey,omul isi asteapta +1 promis.

Mersi frumos, si da, ai dreptate chiar imi astept +1ul promis :)

It looks really good, you should have done this around Christmasy time... Now it's summer and that picture looks like it's based around snow etc.

Nope, my picture is basesd more on water. I mean, this was my intention xD. On the other hand if I take a closer look, you might be right, the outline of the letters looks "freeze"

Felicitari !

Imi place cum ti-a iesit.Ampreciez efortul depus si creativitatea.

Multumesc mult, apreciez faptul ca la semnatura ta este tot o creatie de-a mea :). Ma bucur ca folositi creatiile mele :D.

Foarte reusit . Sunt sigur ca si tu esti mandru de ce ai realizat .

Indiferent de ce realizez, sunt mandru. Oricat de banala sau urata ar fi creatia, sunt mandru de ea pentru ca sunt sigur ca macar unei persoane o sa ii placa.

Multumesc pentru aprecieri !

Este frumos , se vede ca sti sa lucrezi.

Ceea ce ai gresit a fost acel y .

Mie unul imi place.

Bravo!

Mersi mult, am sa tin cont de parerea ta si pe viitor o sa incerc sa evit aceasta greseala !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.