uSp Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Nume: uSp Ce problema ai?: De curand am primit un notebook, mi-am instalat gta san andreas si samp si a scris ceva de culori, in fine nu am bagat in seama si am intrat in joc. Observ ca merge greu sampul si nu ar trebui deoarece alte jocuri imi merg bine. O scurta descriere a situatiei: Am zis mai sus. Screenshot: - Alte precizari: Taskbarul devine alb, nu mai este transparent cand intru in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Schimba crackul si vezi cum se manifesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 Schimba crackul si vezi cum se manifesta. L-am schimbat cu unul care cica imbunatateste FPS-ul si am mai luat efecte low de pe net dar FPS a crescut putin, doar cu 4-5 si tot se misca greu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lincoln aka DH01 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 L-am schimbat cu unul care cica imbunatateste FPS-ul si am mai luat efecte low de pe net dar FPS a crescut putin, doar cu 4-5 si tot se misca greu. Did you try and restart your PC after installing GTA + SA:MP? Do that if you didn't. OR Go to the game > Esc > Settings > Display Options > Advanced Settings and put the resolution to something like 1024x768x16, that's the setting that produces the lesser lag than normal. Yours may be on XXXXxXXXx32. PS: How much RAM does your PC have? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Un notebook nu duce SA:MP ca un desktop. Să nu ai mari speranţe de la el, probabil componentele sunt slabe. Faza când îţi spune ceva de culori se referă la faptul ca atunci când se rulează SA:MP, se dezactivează tema AERO de la Windows 7 sau 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Did you try and restart your PC after installing GTA + SA:MP? Do that if you didn't. OR Go to the game > Esc > Settings > Display Options > Advanced Settings and put the resolution to something like 1024x768x16, that's the setting that produces the lesser lag than normal. Yours may be on XXXXxXXXx32. PS: How much RAM does your PC have? I tried. I have 2 GB Ram. Un notebook nu duce SA:MP ca un desktop. Să nu ai mari speranţe de la el, probabil componentele sunt slabe. Faza când îţi spune ceva de culori se referă la faptul ca atunci când se rulează SA:MP, se dezactivează tema AERO de la Windows 7 sau 8. Faza e ca duce LoL care are cerinte mai mare ca SAMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Un notebook nu duce SA:MP ca un desktop. Să nu ai mari speranţe de la el, probabil componentele sunt slabe. Faza când îţi spune ceva de culori se referă la faptul ca atunci când se rulează SA:MP, se dezactivează tema AERO de la Windows 7 sau 8. Depinde de notebook , unele sunt doar pentru birou , iar celelalte pentru jocuri / universale . Iar notificarea , este cum a zis [F4L]Blade , nu te afectează cu nimic . O posibilitate , ar fi să reinstalezi samp-ul complet ( gta san andreas + samp patch ) , fără niciun patch / crack pentru creşterea fps-ului . În caz că nu ai instalate acele patchuri , ştergi fişierul gta_sa.set din folderul GTA San Andreas User Files . Apoi intri în SA:MP , te loghezi şi intri în setări la Options --> Display Setup --> Advanced --> Visual FX Quality - low // şi Frame limiter OFF . De ce să setezi grafica pe low ? Pentru că , fiind un server de SA:MP cu peste 600 jucatori , jocul ( gta sa ) încarcă TOATE texturile pe High sau Very High cum ai tu şi creează un lag imens . ( Cred că la plăcile nVIDIA GTX , nu sunt probleme ) De ce să setezi frame limiter off ? Având frame limiter on , îţi limitează fps-ul ( 90 maxim ) iar el fiind pe off poate atinge o valoare mai pozitivă. *Eventual verifică , ca în timpul jocului să nu ai alte programe / jocuri deschise sau antivirus . ( Depinde de specificaţii , dacă ai procesor i5 sau i7 , poţi să ţii şi 5 jocuri în bară , bineînţeles depinde şi de RAM şi placă video . Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Depinde de notebook , unele sunt doar pentru birou , iar celelalte pentru jocuri / universale . Iar notificarea , este cum a zis [F4L]Blade , nu te afectează cu nimic . O posibilitate , ar fi să reinstalezi samp-ul complet ( gta san andreas + samp patch ) , fără niciun patch / crack pentru creşterea fps-ului . În caz că nu ai instalate acele patchuri , ştergi fişierul gta_sa.set din folderul GTA San Andreas User Files . Apoi intri în SA:MP , te loghezi şi intri în setări la Options --> Display Setup --> Advanced --> Visual FX Quality - low // şi Frame limiter OFF . De ce să setezi grafica pe low ? Pentru că , fiind un server de SA:MP cu peste 600 jucatori , jocul ( gta sa ) încarcă TOATE texturile pe High sau Very High cum ai tu şi creează un lag imens . ( Cred că la plăcile nVIDIA GTX , nu sunt probleme ) De ce să setezi frame limiter off ? Având frame limiter on , îţi limitează fps-ul ( 90 maxim ) iar el fiind pe off poate atinge o valoare mai pozitivă. *Eventual verifică , ca în timpul jocului să nu ai alte programe / jocuri deschise sau antivirus . ( Depinde de specificaţii , dacă ai procesor i5 sau i7 , poţi să ţii şi 5 jocuri în bară , bineînţeles depinde şi de RAM şi placă video . Succes ! Am incercat ce ai zis, dar tot nu merge. Am luat tot felu' de chestii de crestere a FPS-ului dar nu a crescut foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Nu are nicio problema Sa:Mp, totul tine de placa video, incearca sa ii faci un update cu programul asta, ai instructiuni de instalare acolo. Versiunea de GTA SA incearca sa o ai pe cea originala nemodificata, adica ceea de la HOODLUM. Poti incerca sa ii setezi si Compatibilitatea pe Windows 98 / ME. Poate imi specifici si mie modelul placii video, sau macar daca este integrala sau externa(dedicata). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky4Fun Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Este de la notebook , nu suporta jocul are cerințe prea mari . Ai putea sa încerci sa ii mai pui RAMI sau chiar nu știu cu ce sa te sfătuiesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 (edited) Nu are nicio problema Sa:Mp, totul tine de placa video, incearca sa ii faci un update cu programul asta, ai instructiuni de instalare acolo. Versiunea de GTA SA incearca sa o ai pe cea originala nemodificata, adica ceea de la HOODLUM. Poti incerca sa ii setezi si Compatibilitatea pe Windows 98 / ME. Poate imi specifici si mie modelul placii video, sau macar daca este integrala sau externa(dedicata). Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500M si e integrata. Apropo am driver instalat. GTA SA am HOODLUM. Este de la notebook , nu suporta jocul are cerințe prea mari . Ai putea sa încerci sa ii mai pui RAMI sau chiar nu știu cu ce sa te sfătuiesc. Am zis mai sus ca suporta LoL care are cerinte mai mari si ca am 2 GB RAMI. Edited May 30, 2013 by RTS uSp Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 In fine, o sa-mi iau PC bun la sfarsitul lunii. Se poate inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts