Jump to content

B-Zone TV - The Jocker

SeSe
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Jocker

Gen: Horror

Data: 25.05.2013

Scurta prezentare: Cativa adolescenti, ies de la scoala si se hotarasc sa meraga pe munte in camping, dar ajunsi acolo constata ca acea cabana la care stateau era "locuita" de un sadic cu fata de jocker si leul lui.

Link:

http://www.youtube.com/watch?v=8yeQw4XKuKw

Eu sunt in rolul principal.Ala cu sapca intoarsa :D

Singurul lucru inspaimantator e ca la inceput ( la cabana ) sunt 2 baieti si 2 fete, iar dupa ce moare o fata, BUUM apare un baiat :)) Un leu? Serios? Un leu? Si mai sunt mici probleme la edit.

Imi place ideea si continua sa faci filme :)

Foarte interesant. Felicitari. Sa speram ca mai faci filme de genul, pt ca nu multi fac "un film" in adevaratul sens al cuvantului cu suspans,actiune. Tin inca odata sa te felicit! =D>:-bd

Sincer nu stiu de ce ai pus leul ala...Si vorba lu' Doom, cum naiba a aparut baiatul ala? 21.gif

Oricum bravo 3.gif !

Am mai explicat, au fost probleme cu actorii, au trebuit sa iasa unii din ei si m-am incurcat cine ce personaj trebuie sa fie. iar cu leul, m-am gandit ca dadea bine deoarece la sfarsit apar amundoi, ca si cum leul ar fi fost animalul de companie al jockerului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.