iLegolas Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Nume: Sebastian Ce problema ai?: Cand apas diferite taste mai apare ceva pe langa ele : r - rt , i - i] , w - imi intra in CAPS LOCK si tot asa . O scurta descriere a situatiei: Mai sus . Screenshot: - Alte precizari: Ajutor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Incearca sa iti pui o tastatura a vecinului sau alta de schimb, s-ar putea ca ceea actuala sa aiba niste circuite bruiate, nu ai varsat nimic pe ea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky4Fun Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Încearcă cum a spus el sau poți încerca sa o deschizi și sa vezi dacă, sau poți încerca sa downloadez un driver de la tastatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Incearca si acest FIX din link-ul de mai jos, iate dupa imagini sau citeste ca engleza cred ca stii cat de cat.. http://www.wikihow.com/Fix-a-Keyboard-That-Has-the-Wrong-Characters Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegolas Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Incearca sa iti pui o tastatura a vecinului sau alta de schimb, s-ar putea ca ceea actuala sa aiba niste circuite bruiate, nu ai varsat nimic pe ea? Am sa incerc varianta asta ! Încearcă cum a spus el sau poți încerca sa o deschizi și sa vezi dacă, sau poți încerca sa downloadez un driver de la tastatura Nu merge Incearca si acest FIX din link-ul de mai jos, iate dupa imagini sau citeste ca engleza cred ca stii cat de cat.. http://www.wikihow.c...rong-Characters Nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky4Fun Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Atunci cumpăra alta tastatura pentru ca ceea care o ai este defectata , nu o sa mai funcționeze bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegolas Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Ms , T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Ms , T/C Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts