Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung lansează un model Galaxy Note cu ecran de 12.2 inch


Jakab
 Share

Recommended Posts

Samsung lansează un model Galaxy Note cu ecran de 12.2 inch

 

Samsung pregăteşte lansarea unei tablete cu ecran de 12.2 inch, livrată cu sistemul de operare Android şi o selecţie de aplicaţii menite să ofere utilizatorilor o experienţă în stilul produselor Galaxy Note.

 

Noua tabletă Samsung Galaxy Note ar putea avea parte de o introducere oficială în a doua parte a acestui an. Din puţinele informaţii disponibile, aflăm că tableta va pune la dispoziţie un ecran cu rezoluţie 2560x1600 pixeli şi stylus S-Pen, specific produselor din seria Galaxy Note.

 

galaxy-note.jpg?width=610&height=426

 

Cât despre Galaxy Note 3, noul smartphone Samsung pare să fie pregătit de lansare pentru începutul acestei toamne, existând posibilitatea ca producătorul coreean să dezvăluie cele două produse în cadrul aceluiaşi eveniment. Un alt scenariu posibil este ca Samsung să găzduiască un eveniment Unpacked separat, care să coincidă cu expoziţia IFA Berlin de la începutul lunii septembrie.

 

Sursă: go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.