richter Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Signature of the week numer: 38 Tema / Resurse: Vara / Summer Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 470x250, se accepta si semnaturi verticale Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 21-06-2013, ora 22:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #38", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ"./ Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Mie imi veti trimite imaginile pentru concurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Cam slabute, dar am sa votez lucrarea #5, deoarece mi se pare ca la prima vedere "da cel mai bine la ochi", a folosit culori deschise, calde, iar textul este bine pozitionat si integrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Nu prea cred ca a facut cine stie ce, dar e cea mai "ordonata" dintre toate si imi place textul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Nu cred ca o lucrare prezentata mai sus merita premiul de 2e. M-am gandit la a alege intre lucrarea a doua si a treia. La a doua lucrare nu imi place ca a aplicat acel stroke lucrarii si nici textul cum este pozitionat. La a treia imi plac mult efectele aplicate stock-ului (am verificat care a fost cel original) insa nu imi place cum a trantit textul ala acolo. Textul este pozitionat bine, dar nu e integrat si nici fontul nu este bine ales. Sper ca pe viitor sa se axeze si pe font mai mult. Prin urmare votez: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 (edited) Ah pff , daca stiti ca sunteti doar la nivelul de a pune 1 border , o imagine si text si un gmap de ce mai participati la sotw. Macar daca ati aranja putin textul ala, astea nu sunt lucrari de sotw omg , dar pentru 2 euro pentru clienti pentru samp mai are rost sa lucreze... Ori la bal ori la spital , in fine... 1. Border + imagine + text ? acea imagine nu are nici o legatura cu tema aleasa e doar o imagine cu doc-uri ale unui oras wtf. 2. Nu imi place borderul alb, dar daca tu ai recolorat scaunele e ok , incearca sa faci texturile mai invizibile , stiu textura si stiu ca mai are si niste culori in ea care te ajuta sa dai o culoare mai frumoasa creatiei. 3. Imi place coloristica dar nu are nici o treaba cu tema, nu e tema people ... 4. De asemeni nu are nici o treaba cu tema , si textele nu se pun pe coltul imaginii ... si acel font... 5. Nu mai folosi 2 fonturi diferite pe aceasi lucrare, sau daca tii neaparat sa folosesti asa incearca sa fie acele fonuri cat de cat la fel. 6. Nu mai are rost sa comentez , e cea mai buna lucrare din toate ( sarcastic ). Vot 5. - nu e cea mai buna lucrare dar macar are legatura cu tema. Care si de ce m-a scos din juriu? Mai aveam si eu o preocupare.. Edited July 12, 2013 by FreeedoM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlaNer Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Votez lucrarea numarul 5. Culorile sunt calde, textul este bine pozitionat si structurat, iar poza specifica verii, adica tema specificata . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 (edited) Votez lucrarea numarul 5. Culorile sunt calde, textul este bine pozitionat si structurat, iar poza specifica verii, adica tema specificata . . Exista un anumit juriu care posteaza aici. De data aceasta vei fi sanctionat cu un avertisment verbal. La urmatoarea abatere vei fi sanctionat cu warn. // Luni va reveni Giuliano si va anunta castigatorul acestei editii. Acest SOTW se anuleaza deoarece Giuliano nu mai este designer. Edited July 23, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts