Jump to content

Graffiti B-ZONE (2)

Zen0
 Share

Recommended Posts

Salutare..am vazut un topic mai jos cu ...un tag (graffiti) cu B-ZONE, care a primit foarte multe aprecieri.

Eu, sunt graffer de aproximativ 1 an, si pot spune..ca am putina experienta, fiindca am avut parte.de actiuni la tramvaie circulabile (Arad/Timisoara), Cladiri stradale, toate fiind noaptea.

Sper sa va placa..pot face la cerere, orice..nu doar simple litere..numite TAG, ci si alte style-uri ...(bomb,throw-up,handstyle,s.a.m.d)

Multumesc pentru timpul acordat. post-44827-0-04560000-1371906927.jpg

Imi pare rau pentru culoare...nu sunt acasa, si nu am avut alt marker la dispozitie.

Edited by Zen0

Multumesc pentru aprecieri, sunt la tara weekendul asta...si nu am gasit alt marker...o sa refac unul cand ajung acasa..din markere speciale 0,8MM.

Frumos, dar daca l-ai fi facut pe un zid cu o alta culoare era si mai bine .

Multumesc amice, dar de la foaie la zid....e o diferenta mare..cum ar fi ca...risti o amenda sau o bataie sora cu moartea.., dand ceva stradal...Eu in locuri restrase nu dau..pentru ca nu are nici un sens.

Arata bine,dar culoare folosita pentru font nu este una foarte bune.Daca te pricepi si in fotoshop,incerca sa il treci pe un fond transparent si sa ii adaugi o culaore mai inchisa.Felicitari pentru mucna depusa!

Inafara culorii, nu am nimic de comentat. Ca si stil arata foarte bine. Bravo !

Foarte frumos dar pacat ca in Romania acest gen de arta nu este legal pe cand, sa dau un exeplu in care am fost, in Spania sun facute locuri si ziduri speciale pentru aceasta arta.Este foarte frumos ce ai facut, as fi vrut sa vad acel graffiti pe un perete dar stiu ca nu se poate momentan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.