Jump to content

Nelamurire


DeagleX

Recommended Posts

Nelamurire:

1 Prima nelamurire este - Cum as putea sa scap de acele ivoice ,adica sa nu-mi mai apara de fiecare data ... (am dat pe ele ca sa vad in ce mod as putea sa donez...si acuma imi tot apar acolo dar nu am idee cum sa scap de ele)

http://postimg.org/image/p68q0safn/

 

2.Am vazut ca multi au la semntatura referral la joc-(gta) .. de genu.. cand iti faci cont in joc inregistreazate cu cod......

Intrebarea mea este unde as putea gasii codul meu.... si ce castiguri are acel player daca face referrali?

 

3.Tot asa in legatura cu referral dar de data asta in legatura cu contul de donatie ,, am vazut anumiti playeri cu semnatura de genu... vrei casa,masina ... etc apasa click aici:.. as dorii sa stiu ce primeste/castiga acel player daca face referral?

 

Cam acestea sunt nelamuririle mele,O seara buna.

Link to comment
Share on other sites

@@DeagleX,

  • La prima intrebare nu prea stiu sa raspund,dar cred ca le va sterge cineva din stafful clienti fara sa faci tu nimic, nu stiu sigur.

  • Iti raspund la a doua nelamurire.Id-ul tau de referral il gasesti pe user panel,este id-ul contului tau.daca cineva a bagat id-ul tau de referral cand si-a facut contul,tu vei primi o anumita suma de bani si respect,de ficare data cand acesta creste in level.Daca tu de exemplu bagi id-ul altui player cand iti fai cont,tu nu vei primi nimic,doar daca acea persoana vrea sa te rasplateasca cu ceva.

  • Acum iti raspund la a 3 intrebare.Oricine are cont pe clienti isi poate genera un link de referral pentru acesta. Daca cineva foloseste linkul tau de referral cand cumpara ceva pe clienti,tu vei primi 10%(parca),din suma donata de acesta.Ex: El a dat order de ceva in valoare de 10e si tu vei primi 1e,doar pentru ca a folosit link-ul tau de referral.

Link to comment
Share on other sites

@@DeagleX, Ca sa scapi de Invoices dai pe Submit Ticket ->> http://s23.postimg.org/iypf8bc0r/image.png, Tehnic ->> http://s21.postimg.org/a3yqfek0n/image.png si scrii ce am scris si eu ->> http://s17.postimg.org/lr72d3773/image.png , desigur sa pui si codul care il cere mai jos.

Uite aici un tutorial cum poti sa donezi http://forum.b-zone.ro/topic/121334-tutorial-b-zone-shop-clientib-zonero-ro-en/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.