arpy299 Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Sper sa va placa, sunt incepator: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Sunt destul de frumoase. Imi place in special primele doua, la ultima nu imi place tema, adica e putin cam de copii, dar e cat de cat frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Ionii Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Primele doua sunt frumoase,a 3-a mi se pare cam de copii Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpy299 Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 (edited) Sunt destul de frumoase. Imi place in special primele doua, la ultima nu imi place tema, adica e putin cam de copii, dar e cat de cat frumoasa. Primele doua sunt frumoase,a 3-a mi se pare cam de copii Va multumesc mult pentru incurajare! O poza noua:) : Edited July 7, 2013 by arpy299 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Felicitari! Deocamdata e bine, succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpy299 Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Inca o mica creatie.. cam simpla:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratoiu4 ZEW Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Cea de-a 2-a poza ti-a iesit foarte bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 A 2-a poza este bestiala. Thumbs up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Prima este cea mai frumoasa, a 3-a este de copii... Felicitari oricum, te mai asteptam si cu alte creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 A 2-a poza este bestiala. Thumbs up! Prima este cea mai frumoasa, a 3-a este de copii... Felicitari oricum, te mai asteptam si cu alte creatii. Mare grija pe viitor. Membrii ce isi dau cu parerea asupra lucrarilor postate de altii trebuie sa alcatuiasca un comentariu cat mai complex. Posturile inutile, doar pentru +1 voi fi raportate si in final sanctionate cu WARN-UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpy299 Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Stiu ca nu am mai postat de mult, am fost la mare. Niste poze noi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Frumoasa a 2-a creatie in special,si celelalte sunt acceptabile Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Incearca alte efecte la text si incerca niste tutoriale, acestea sunt prea slabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FCP FlorineL Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Frumusele,succes pe mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Incepator ca incepator, dar eu sunt mai incepator ca tine Imi plac primele 2, la prima imi place foarte mult acel efect care l-ai adaugat la apa si la a 2-a si la a 3-a imi plac efectele de neon, in schimb la a 3-a nu imi place tema, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Topic inchis, nu s-au mai postat lucrari de 2 saptamani, daca doresti redeschiderea lui contacteaza un membru din echipa de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts