Jump to content

Platoul de filmare

b1tZu

Recommended Posts

imi permit sa vb cu sga cum vb pentru ca e in clasa cu mn ;) am vb cu tn asa s-au cu alt cineva si nu am vrut sa mi se treaca numele in film pentru ca a facut unele gesturi ;) dar ce sa sti u

dar oare dc ma cert eu cu voi nu stiu eu am vrut sa ajut

retrag tot si imi pare rau ca v-am deranjat (descurcativa) ditractie placuta

edusca nui vvorba de asta;) , ii vorba k eu cu cr1spy am vrut sa facem o echipa alcatuita din cei prezenti azi la filmari + alti sa fim cativa ;) pt a facea filme ;) pt o anumita suam de bani impartita in mod egal al toti , etc , dar ep voi nu va intereseaza , rpd ati sarit cu gura!

eu am inteles tot mai bine ca tn

1. nu ma intereseaza banii care ii strangeti ii donez

2. te-am rugat sa ma pui in lista (nu credeam ca mai trebuie sa fac si eu cerere)

3. am vb cu sga si am fost de acord sa va ajut

4. am vazut ca treaba merge foarte incet si erati in tensiune si am vrut sa inveselesc situatia, la gluma a tinut (nfs, croco, sga si Cr1spy ) atat

5. citestele pe toate iar ;)

si ce edusca? , am uitat k ai fo si tu;) , stii pana cnd am tot filmat de la 6 sau cat a fo cnd neam apucat;) pana al 10-11 ;) , intreabai sa vezi ! , incontinu;) , crezi k mai tin minte! ..

EDUSCA00 lasai frate sa faca c vor

dak maine aud d la cr1spy k ideea a fost a lui si acestui specimen

imi retrag cuvintele zise pana acum

:b-emo:

Deci Suntem deja o parte din echipa formata din :

b1tZu, Cr1spy,SGA,Croco,nfs,need4speed,edusca00,florinacyo

vezi a fost atat de greu asta te-am rugat de la inceput dar ai avut u chef de scandal :)

EDUSCA00 lasai frate sa faca c vor

dak maine aud d la cr1spy k ideea a fost a lui si acestui specimen

imi retrag cuvintele zise pana acum

1.poti sal intrebi;)

2.specimen nu ma faci , fate pe tn

3.nfs rpd ai sarit cu gura pe floryncio (scz daca nu am scris numele corect)..nici nu stii cine e ;) , cr1spy sa rugat sa ne ajute , dar tu comentezi;)...

1.poti sal intrebi;)

2.specimen nu ma faci , fate pe tn

3.nfs rpd ai sarit cu gura pe floryncio (scz daca nu am scris numele corect)..nici nu stii cine e ;) , cr1spy sa rugat sa ne ajute , dar tu comentezi;)...

da nici nu ma intereseaza cinei floryncio ;)

NU!Acceptam bineinteles si actori(doar ei apar in filme nu noi)banii se impart egal..la toti cei care au jucat!Deci Razvan propun warnup ptr offtopic..ca vad ca ai facut postul numa ca sa ai mai multe la numar..

NFS , uiatet aici ce a zis cr1spy !!...si mai vb ....nu mai are rost cest topic , DELETE PLZ!

NFS , uiatet aici ce a zis cr1spy !!...si mai vb ....nu mai are rost cest topic , DELETE PLZ!

nu t mai da asa d interesant u cu marele regizor

auzi u cik nici nu sti cinei floryncio =))) e unu kre are 19-20 d ani si ii mare regizor =))

pai cnd o s avada cr1spy ce ati scris!!..mai ales k cr1spy la rugat pe floryncio sa vina , si voi vb asa despre florin ;)...sincer;)...Lasatil Pana Maine sa vedem ce zice Cr1spy , SGa da si tu cu parerea;)...

pai cnd o s avada cr1spy ce ati scris!!..mai ales k cr1spy la rugat pe floryncio sa vina , si voi vb asa despre florin ;)...sincer;)...Lasatil Pana Maine sa vedem ce zice Cr1spy , SGa da si tu cu parerea;)...

ce am scris asa grav eu doar am zis ca mai uitata si u ai sarit in sus

calm calmm fi calmm

GATA YO NUMAI ZIC NIMIK FACETI C VRETI CU MARELE REGIZOR floryncio =))

FACETI C VRETI

DAK VRETI SA MAI MA INVITATI IN CONTINUARE LA FILM VIN CU MARE PLACERE DAK NU ASTA E....

SUCCES IN CONTINUARE

GATA YO NUMAI ZIC NIMIK FACETI C VRETI CU MARELE REGIZOR floryncio =))

FACETI C VRETI

DAK VRETI SA MAI MA INVITATI IN CONTINUARE LA FILM VIN CU MARE PLACERE DAK NU ASTA E....

SUCCES IN CONTINUARE

@idem nfs no coment AM TACUT LA ACEST TOPIC las sefii sa delibereze :))

si asta e film adevarat care il putem facei si noi daca toti suntem egali doar atunci ;) nu fiecare sa zica eu sunt sefu' http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=13655&st=0 (copiati daca nu merge)

Hai bha nu va mai certati....ce drq

Nu e nimeni sefu....nimeni nu e fraier si gata ca am ramas masca cand am vzt topci de 3 pagini aparut peste noapte :-$

Ms ca nu m-ai uitat si m-ai trecut pe lista si ne vedem azi la 6:30 la filmari:P

Nu e nimeni sefu....nimeni nu e fraier si gata ca am ramas masca cand am vzt topci de 3 pagini aparut peste noapte :-$

Ms ca nu m-ai uitat si m-ai trecut pe lista si ne vedem azi la 6:30 la filmari:P

cum sa nu t certi cand il vezi p marele regizor floryncio =)) ...cik ascultati d ideile mele sau plec (MARELE REGIZOR) =)))

asta incercam sa le zic la NFS SI EDUSCA! , DAR NSUH CE IA DERANJAT ...MAI ALES PE NFS! , DAR EI AU SARIT CU GURA PE MN K CINE IS EU SI DALEA;)

si nfs dc ai sarit atunci pe mn prima oara? k cine is eu si dalea??

si edusca am zis eu k is sefu sua nsuh ce? k tu cu nfs ati inceoput certurile!

runeeri- acceptat ptr teste!contaccteazama prin PM cu un id de mess sau spunemi cand vrei sa dai testul...Si ptr nfs si edusca sa nu mai ziceti voi de florinacyo ca a facut pe putin 20 de filme numai SAMP si avem nevoie de experienta lui...

asta incercam sa le zic la NFS SI EDUSCA! , DAR NSUH CE IA DERANJAT ...MAI ALES PE NFS! , DAR EI AU SARIT CU GURA PE MN K CINE IS EU SI DALEA;)

si nfs dc ai sarit atunci pe mn prima oara? k cine is eu si dalea??

si edusca am zis eu k is sefu sua nsuh ce? k tu cu nfs ati inceoput certurile!

domnu b1tzu p mn ma deranjat k nul recunosteai p edusca00 si il puneai sa faca cerere si faza cu marele regizor =)) CU COMENZILE LUI =))

cu asta am incheiat

Nume:legic

Varsta: 15

level 16

Factiune: tattaglia

De ce vrei sa te alaturi ??? pare interesant , as vrea sa particip ca actor

Vei putea ajuta ? sper ca da

Ps: ala de a zis ca nu stie cine e florynacio ... e pe langa rau cu b-zone , florynacio a facut cele mai multe filme , si mai e si lider de mafie

runeeri- acceptat ptr teste!contaccteazama prin PM cu un id de mess sau spunemi cand vrei sa dai testul...Si ptr nfs si edusca sa nu mai ziceti voi de florinacyo ca a facut pe putin 20 de filme numai SAMP si avem nevoie de experienta lui...

stiu k face filme am vazut unele filme facute d el...da nici asa sa vina cu comenzi k nu suntem noi prostii si el desteptu

din greseli invatam :X

cu asta chiar k am inceiat discutia <:-P

level 16

Ps: ala de a zis ca nu stie cine e florynacio ... e pe langa rau cu b-zone , florynacio a facut cele mai multe filme , si mai e si lider de mafie

nu ma intereseaza cinei florynacio poate sa fie si admin sau mai stiu yo c ;)

level 16

te ast cu un mesaj privat cu id , esti acceptat pt teste

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.