Jump to content

Platoul de filmare

b1tZu

Recommended Posts

Deci Suntem deja o parte din echipa formata din :

b1tZu, Cr1spy,SGA,Croco,nfs,need4speed,edusca00,florinacyo

-Suntem decat 8.Pentru a fi o echipa am avea nevoie de inca cativa , pana maxim 15 oameni! DAR OAMENI SERIOSI!!;

-Acceptam Si Idei De Filme;

-AVEM NEVOIE DE OAMENI SERIOSI!!

Cine E Interesat sa faca un REPLY cu Urmatoru Formular:

ex:

Nume:

varsta(reala):

Factiune:

Level:

De ce vrei sa te alaturi echipei Samp Movie Team?:

Crezi Ca Vei putea sa te comporti civilizat si sa asculti ce ti se va spune sa faci?:

DACA NU ESTI SERIOS,NU AI PENTRU CE FACE CERERE

Nume: Prodan_Tudor

varsta(reala): 14

Factiune: Barzini

Level: 8

De ce vrei sa te alaturi echipei Samp Movie Team?: Pare interesant.

Crezi Ca Vei putea sa te comporti civilizat si sa asculti ce ti se va spune sa faci?: DA

Nume: crystyanos

varsta(reala): 14 ani

Factiune: Police

Level: 12

De ce vrei sa te alaturi echipei Samp Movie Team?: Interesant sa joc si eu in filme:D

Crezi Ca Vei putea sa te comporti civilizat si sa asculti ce ti se va spune sa faci?: DA

apropo ce test se da?

NU!Acceptam bineinteles si actori(doar ei apar in filme nu noi)banii se impart egal..la toti cei care au jucat!Deci Razvan propun warnup ptr offtopic..ca vad ca ai facut postul numa ca sa ai mai multe la numar..

Ok ... sa zicem ca va ajut si eu , dar dak nu sunt oameni seriosi si nu-mi respecta ideeile si ce le zic eu sa faca eu cu prima ocazie renunt la tot si numai fac nimic.Idei am destule si stiti ca sunt bune , totul e sa ma ascultati si sa fiti seriosi mai vorbim :) .

Si in privinta banilor propun sa nu se puna niciun ban in calcul , dak facem ceva facem de placerere,distractie si ridicarea b-zone.

Ok ... sa zicem ca va ajut si eu , dar dak nu sunt oameni seriosi si nu-mi respecta ideeile si ce le zic eu sa faca eu cu prima ocazie renunt la tot si numai fac nimic.Idei am destule si stiti ca sunt bune , totul e sa ma ascultati si sa fiti seriosi mai vorbim :) .

Si in privinta banilor propun sa nu se puna niciun ban in calcul , dak facem ceva facem de placerere,distractie si ridicarea b-zone.

auzi ma scz k ma bag....dar cine esti u sa sa iti respectam noi tie ideile?

fa o cerere dupa model te rog

b1tzule cine esti u sa iei deciziile in filmu asta?????

E FILMU LU SGA

:b-emo:

[/color]AM ZIS EU CA VA DAU LIBER LA CHAT? AICI SE FAC INSCRIERI SI ATAT! , RESTUL VOR FI STERSE ! , NU E CHAT , NU E NIMIC , SUNT INSCRIERI , VOM FACE ALTA SECTIUNE CU DISCUTII !! TERMIANTI VA ROG K NU E CHAT , SUNT INSCRIERI..VA ROG!

[/color]AM ZIS EU CA VA DAU LIBER LA CHAT? AICI SE FAC INSCRIERI SI ATAT! , RESTUL VOR FI STERSE ! , NU E CHAT , NU E NIMIC , SUNT INSCRIERI , VOM FACE ALTA SECTIUNE CU DISCUTII !! TERMIANTI VA ROG K NU E CHAT , SUNT INSCRIERI..VA ROG!

u vrei sa vb cu SGA sa numai fi in filmu asta????

auzi ma scz k ma bag....dar cine esti u sa sa iti respectam noi tie ideile?

b1tzule cine esti u sa iei deciziile in filmu asta?????

E FILMU LU SGA

:b-emo:

cum adica e filmul lui sga? , e filmul toturor celor ce am fost online acolo , si doi ideea asta e a mea si a lu Cr1spy

cum adica e filmul lui sga? , e filmul toturor celor ce am fost online acolo , si doi ideea asta e a mea si a lu Cr1spy

pardon eu cu sga si nfs am mai contribuit ;) asa ca nu va mai dati importatni, asta se intmapla cand va credeti mari va achizitionati grade apar discutii si (eu am fost on) pentru cultura ta

NFS vorbeste ma! , in primul rand , iddeea asta e a mea , a lu Cr1spy , SGA ESTE REGIZORUL , Si eu cu Cr1spy am vrut sa ne facem o echipa ! , nu vreti! ,, FOARTE BINE , SE VEDE ,....VA ROG INCHIDETI SI STERGETI TOPICUL! ..MULTUMESC.....CU VOI NU SE POATE NIMICA ;) ...Las K Fac eu cu Cr1spy si cu florinacyo , iar numele va fi tot acesta! , Samp Movie Team , daca furati veti fi pedepsiti k e a lui Cr1spy , si ramai atunci tu nfs ,

Terminam Filmul , Si Spargem Echipa nfs , k vad ca nu stii tu ce e aia ;) ...si nu ai citit nimic ce am scris eu fac pariu doar ai scris si tu ;)....nui nik;)

NFS vorbeste ma! , in primul rand , iddeea asta e a mea , a lu Cr1spy , SGA ESTE REGIZORUL , Si eu cu Cr1spy am vrut sa ne facem o echipa ! , nu vreti! ,, FOARTE BINE , SE VEDE ,....VA ROG INCHIDETI SI STERGETI TOPICUL! ..MULTUMESC.....CU VOI NU SE POATE NIMICA ;) ...Las K Fac eu cu Cr1spy si cu florinacyo , iar numele va fi tot acesta! , Samp Movie Team , daca furati veti fi pedepsiti k e a lui Cr1spy , si ramai atunci tu nfs ,

Terminam Filmul , Si Spargem Echipa nfs , k vad ca nu stii tu ce e aia ;) ...si nu ai citit nimic ce am scris eu fac pariu doar ai scris si tu ;)....nui nik;)

dar ce invarti u pe cn vrei si cum vrei ca inchid ca fac mai usor ca toti am contribuit cum ai facut u topicul puteam sa il fac eu dar pe mn nu ma intereseaza sa fiu eu cel mai tare barosan eu vreau sa ajut ;)

pardon eu cu sga si nfs am mai contribuit ;) asa ca nu va mai dati importatni, asta se intmapla cand va credeti mari va achizitionati grade apar discutii si (eu am fost on) pentru cultura ta

si ce o zis cineva k nai fost on? , dar pur si simplu ai inceput sla injuri pe SGA , tea omorat si ai parasit;) ...asa ti se pare k ai fo on? k lai injurat? ... Si ce daca a FOST IDEEA A LU NFS , A lu SGA , a cui o fi fost , in video scria clar by SGA , era VORBA DE O ECHIPA BHA!! , am facut o echipa cu cei online de azi ;) eu cu cr1spy mam gandit la asta;) , numa voi k e iddeea mea! , e iddeea mea;)...Las'..nush dupa ce am deschis si topicu cr1spy;)...mai bn stateam si vb pe mess k era mai bn

TOPIC CLOSED SI MUTAT IN Recycle Bin

dar ce invarti u pe cn vrei si cum vrei ca inchid ca fac mai usor ca toti am contribuit cum ai facut u topicul puteam sa il fac eu dar pe mn nu ma intereseaza sa fiu eu cel mai tare barosan eu vreau sa ajut ;)

intreaba pe cr1spy dac anu iam zis sa faca el , si a zis fal tu;) , GATA!!

TOPIC CLOSED , MUTAT IN RECYCLE BIN!

auzi ma dute si fa u cu cine vrei...deasta numai pot yo k numai sunt in film

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.