ToV SilviuM Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Nume: SilviuM Ce problema ai?: Nu pot vedea unele fisiere de pe stick. O scurta descriere a situatiei: Pe stick, am bagat acum 2-3 saptamani, 1 folder si un fisier word. Acum 1 saptamana, am bagat alte 2-3 foldere cu poze, si un folder cu muzica (doar mp3). Am reformatat pc-u, iar acum cand intru in stick, imi apar doar cele 2 fisiere (folderul si fisierul word bagate acum 2-3 saptamani). Totodata, cand dau >Properties imi apare ca am utilizat 3.44 GB (adica cum ca sunt toate fisierele acolo). Screenshot: Aici. Alte precizari: Am incercat sa rezolv problema din Control Panel > Tools >View , si sa bifez Show Hide folders. Nu a mers. Sper sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Incearca sa muti de pe Read-Only pe Archive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Incearca sa-i dai o formatare daca nu merge asa. Incearca sa-i dai un Update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 @ Tu te auzi ce spui?.. El are nevoie de fisierele de pe stick.. cum sa il formateze? Citeste inainte de a posta, nu o face doar de dragul de a face numarul posturilor cat mai mare.. asta daca nu vrei sa fii sanctionat. @, Control panel>Tools>Folder Options>View>Debifeaza "Hide Protect Operating System Files (Recommended)" Acum ar trebui sa-ti arate toate fisierele de pe stick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 @ Tu te auzi ce spui?.. El are nevoie de fisierele de pe stick.. cum sa il formateze? Citeste inainte de a posta, nu o face doar de dragul de a face numarul posturilor cat mai mare.. asta daca nu vrei sa fii sanctionat. @, Control panel>Tools>Folder Options>View>Debifeaza "Hide Protect Operating System Files (Recommended)" Acum ar trebui sa-ti arate toate fisierele de pe stick. Nu a mers.. Mi-a mai disparut un folder.. Alte idei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Incearca sa folosesti Total Commander si sa activezi optiunea de hidden files, e mai stabil. Total Commander ( Configuration > Options > Display > Show hidden / system files bifat ) Foloseste un File Recovery sa vezi daca poti recupera ceea ce ai pierdut. In link-ul de mai jos ai mai multe programe de recuperare a datelor pierdute de pe usb. http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Incearca sa-i faci o formatare, sau cu Total Commander. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 Incearca sa folosesti Total Commander Nu a mers nici asa.. Incearca sa-i faci o formatare, sau cu Total Commander. Bafta! 1. Nu fac formatare, am precizat in descrierea problemei ca NU vreau sa pierd date de pe stick. 2.Tocmai ce FreeedoM a postat inaintea ta, exact ce mi-ai recomantat tu. Fara suparare dar nu mai face off topic aiurea, daca nu ai idei nu te baga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Nu a mers nici asa.. Incearca si cu file recovery , am auzit ca sunt destul de utile programele astea acum nu stiu , nu prea folosesc pentru ca nu prea am avut probleme de genul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 Incearca si cu file recovery , am auzit ca sunt destul de utile programele astea acum nu stiu , nu prea folosesc pentru ca nu prea am avut probleme de genul Incerc maine dimineata si revin cu un edit. Momentan stick-ul este la un prieten, care se pricepe cat de cat la hardware. Multumesc pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 @FreeedoM, multumesc mult. A mers cu file recovery. Scuze pentru 2x, nu merge sa dau edit. Multumesc, puteti da TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 @FreeedoM, multumesc mult. A mers cu file recovery. Scuze pentru 2x, nu merge sa dau edit. Multumesc, puteti da TC. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts