Jump to content

Problema - Stick.

ToV SilviuM
 Share

Recommended Posts

Nume: SilviuM

Ce problema ai?: Nu pot vedea unele fisiere de pe stick.

O scurta descriere a situatiei: Pe stick, am bagat acum 2-3 saptamani, 1 folder si un fisier word. Acum 1 saptamana, am bagat alte 2-3 foldere cu poze, si un folder cu muzica (doar mp3). Am reformatat pc-u, iar acum cand intru in stick, imi apar doar cele 2 fisiere (folderul si fisierul word bagate acum 2-3 saptamani). Totodata, cand dau >Properties imi apare ca am utilizat 3.44 GB (adica cum ca sunt toate fisierele acolo).

Screenshot: Aici.

Alte precizari: Am incercat sa rezolv problema din Control Panel > Tools >View , si sa bifez Show Hide folders. Nu a mers. Sper sa ma ajutati.

@

Tu te auzi ce spui?.. El are nevoie de fisierele de pe stick.. cum sa il formateze?

Citeste inainte de a posta, nu o face doar de dragul de a face numarul posturilor cat mai mare.. asta daca nu vrei sa fii sanctionat.

@,

Control panel>Tools>Folder Options>View>Debifeaza "Hide Protect Operating System Files (Recommended)"

Acum ar trebui sa-ti arate toate fisierele de pe stick.

@

Tu te auzi ce spui?.. El are nevoie de fisierele de pe stick.. cum sa il formateze?

Citeste inainte de a posta, nu o face doar de dragul de a face numarul posturilor cat mai mare.. asta daca nu vrei sa fii sanctionat.

@,

Control panel>Tools>Folder Options>View>Debifeaza "Hide Protect Operating System Files (Recommended)"

Acum ar trebui sa-ti arate toate fisierele de pe stick.

Nu a mers.. Mi-a mai disparut un folder.. :| Alte idei?

Incearca sa folosesti Total Commander si sa activezi optiunea de hidden files, e mai stabil.

Total Commander ( Configuration > Options > Display > Show hidden / system files bifat )

Foloseste un File Recovery sa vezi daca poti recupera ceea ce ai pierdut.

In link-ul de mai jos ai mai multe programe de recuperare a datelor pierdute de pe usb.

http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm

Incearca sa folosesti Total Commander

Nu a mers nici asa..

Incearca sa-i faci o formatare, sau cu Total Commander. Bafta!

1. Nu fac formatare, am precizat in descrierea problemei ca NU vreau sa pierd date de pe stick.

2.Tocmai ce FreeedoM a postat inaintea ta, exact ce mi-ai recomantat tu. Fara suparare dar nu mai face off topic aiurea, daca nu ai idei nu te baga.

Nu a mers nici asa..

Incearca si cu file recovery , am auzit ca sunt destul de utile programele astea acum nu stiu , nu prea folosesc pentru ca nu prea am avut probleme de genul

Incearca si cu file recovery , am auzit ca sunt destul de utile programele astea acum nu stiu , nu prea folosesc pentru ca nu prea am avut probleme de genul

Incerc maine dimineata si revin cu un edit. Momentan stick-ul este la un prieten, care se pricepe cat de cat la hardware. Multumesc pentru ajutor.:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.