Jump to content

[B-Zone TV] LVPD - About our activity

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] LVPD - About our activity

Gen: prezentare

Data: 12/07/2013

Scurta prezentare: prezentare LVPD

Special thanks :Djcobra

Edited by Gang Mihai

Felicitari pentru munca depusa, cand am vazut interiorul de la LVPD Car mi-am adus aminte de GTA 4 :D.

Ai un + de la mine !

hehe, dar nu prea are legatura cu GTA IV

Nu sunt hater dar nu prea are legătură cu ce faci pe serverul nostru, poate doar partea cu radarul...

pai daca faceam numai cu ce are legatura, iesea un filmulet nasol

dupa parerea mea filmuletele trb sa fie cat mai reale

Edited by Gang Mihai

Ma, te-ai descurcat foarte bine. Imi place cum a iesit. Totusi, are cateva faze comice rau :)) Daca i-am pune la testu de intrare sa alerge si sa inoate, am scoate untu din ei. Si nu stiam ca suntem si pompieri in timpul liber :)) By the way, ai ales o melodie super. Bravo!

Se vede ca ai lucrat la el, incepi sa iti revii. Imi place ce am vazut, scena preferata: 1:39 - cum sar gloantele alea :D

Felicitari si tot sper la o colaborare :))

Aici chiar m-ai impresionat. Ai exprimat într-un mod foarte plăcut toate activităţile din LVPD. Foarte frumos, presupun că e cel mai reuşit clip al tău pe până acum.

Aici chiar m-ai impresionat. Ai exprimat într-un mod foarte plăcut toate activităţile din LVPD. Foarte frumos, presupun că e cel mai reuşit clip al tău pe până acum.

mai am si altele reusite

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.