Jump to content

[B-Zone TV] LVPD - About our activity

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Foarte TARE, felicitari. Imi place melodia.

P.S: Skin-ul de la politistul care statea cu radar e de SWAT nu de ROADS.

Eh, nu trebuie sa fie neeaparat ca in regulament

@@Gang Mihai, Tare, felicitari.

La upload nu ti-a zis nimic youtubeul ca nu ai copyright pe melodia Bad Boys? (Filmu ala de la semnatura cu Dacia Duster e sters de ei pt copyright de la melodiile din film...)

am licenta pentru creative content

imi spune ca au drepturi de autor pe melodie, dau accept la o notificare si merge, dar nu mai este valabil pentru generare de bani

trebui sa fi foarte curat in primul an, fara sa primesti avertismente, pentru a primi licenta

LPLR31z.png

A 10 oara cand ma uit la el :)) si nu ma satur :)

Vorbesc serios si nu ma pot aptine sa mai scriu o data BRAVO!!

da, sper sa nu mai lasi 50 de replyuri pentru ca o sa fi sanctionat cu warn

Îmi place cum este realizat, grafica totuşi dacă era puţin mai bună, dar nu te condamn de nimic, şi nu o să îţi scad puncte din cauza asta pentru că ştiu şi eu cum este. Când ai adăugat acel text "Roads team" ar fi trebuit să bagi fade time-ul înainte să treacă de fundalul negru, acea pauză dintre scene, cel puţin mie aşa mi s-a părut că arăta mai bine. La faza când poliţistul se uită pe radar şi vede că trece ăla, ar fi trebuit să filmezi din alt unghi, ai văzut şi tu că se vedea cam aiurea felul în care ai pus videoclipul de la radar... trecut peste mâna poliţistului şi nici nu a fost integrat bine pe laptop.

În schimb pot să spun că îmi place scenariul, dar nu şi melodia. Keep going!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.