Jump to content

Miscarea

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Miscarea este un factor foarte important pentru o viata sanatoasa.

Miscarea este importanta in viata noastra.Cel putin,in weekend-uri stau toata ziua pe calculator,iar luni,cand ma duc la scoala abia pot sa merg.

Fara miscare,muschi nostri s-ar atrofia iar sangele ar avea un ritm scazut de circulatie.

Spuneti-va parerea.

Footbalul este cel mai practicat sport........si eu practic footbal de vreo 6 ani cam asa si e super bine nu am avut mai mult de 5-6 ori probleme de sanatate pana acuma....ca mi-a mai curs nasu etc asta nu conteaza.....ma refer spatele sa ma doara ......este foarte bun te ajuta sa te si dezvolti

Am simtit-o pe pielea mea...am stat cateva zile-n casa... ca era urat afara si majoritatea timpului la calculator...deci vreau sa va zic ca nu mai puteam alerga dupa zilele alea petrecute-n acasa....parca aveam bolovani prinsi de picioare :|

daca fac atletism in fiecare zi oare fac miscare? =)) .. o sa calculez intr-o zi cati km alerg la antrenament si la cati km ajung la inaltime =)) si in lungime :))... fara miscare nu stiu cum e =)).. chiar am uitat cum e sa nu faci miscare :-/

Poi am facut 4 ani de Inot de prerformantza la Clubul din Ploiesti... am jucat si fotbal 2luni...am facut si putin atletism 1 luna ;)).... akm Street Dance :X.... ;).... Toate sporturile mi-au placut pe care le-am practicat dar ce-l mai moolt imi place sa Dansez :X

Eu unul recunosc ca decat sa alerg acolo 100 de metri , mai bine ma bag la un SA:Mp :)) , dar cand simt nevoie de alergare / miscare , nu imi sta nimeni si nimic in cale , alerg asa de nebun ... sincer :| , cat despre masa musculara , nu este indicat sa faci sala "de mic" 12-15-16 ani , prefer sa fac cu exercitii propria mea greutate ... (flotari , abdomene ... etc etc) , nu vad sala sanatoasa la varsta noastra , adevarat .. poate peste 2-3 ani ar putea exista si SALA ... momentan [-X ...NU ... (cel putin asa cred eu ...)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.