Jump to content

AJUTOR

codrut333

Recommended Posts

Eu am un cont inainte sainceapa sa apara chestia cu masini de la levele si am intrat am facut lvl 3 si mia spus ca amun bobcat dar am dat /locatecar si imi zice you dont have a vehicle cum pot repara asta pls vreau o masina

:-J :-J

Nu trebuia sa faci patru topic-uri. Dupa ce ai spus tu acolo, se pare ca nu detii nici o masina. Totusi, cauta-ma in joc sa-ti ofer o masina. Legat de problema ta, probabil ca n-ai achizitionat Bobcat-ul respectiv inca.

Nick: Rage

Numarul de telefon: 599-9889

Nu trebuia sa faci patru topic-uri. Dupa ce ai spus tu acolo, se pare ca nu detii nici o masina. Totusi, cauta-ma in joc sa-ti ofer o masina. Legat de problema ta, probabil ca n-ai achizitionat Bobcat-ul respectiv inca.

Nick: Rage

Numarul de telefon: 599-9889

Nu mai informa greșit jucătorii.

Există mașini de tutorial care le primești la fiecare nivel (1,2,3,5,7). Acel mesaj care l-ai primit tu e primit de orice jucător care a atins nivelul specific unui model de mașină. Cum tu ai avut cont făcut înainte de acel update primești mesajele însă nu și vehiculele de tutorial. Aceste vehicule se oferă doar pe conturile noi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.