Ionut1213 Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) Titlul clipului:Extrem Race Gen: Actiune Data: 17.07.2013 Scurta prezentare:Este o cursa extrema purtata intre 2 oameni! Link Edited July 17, 2013 by Ionutz12345 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Lag, lag, lag si iarasi lag. N-am inteles cam nimic, s-a schimbat culoarea la acel Euros de 2 ori, de ce? Ai filmat cam prost. Intra pe www.dafont.com pentru fonturi mai complexe - asta pentru intro. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 1 Lag a nu a fost asa mult si la faza cu saritu am pus slow! 2.Fac alt intro! 3.Am un kkt de windows si face lag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai19 Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Calitatea nu este tocmai bună, dar pentru mine nu contează asta. Îmi place povestea şi ce ai vrut să faci, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) Ti-a iesit chiar reusit, oricum, esti in crestere, felicitari, mi-a placut povestea, ai 1+ Edited July 17, 2013 by S4L Mitch1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Cum au zis si ceilalti de mai sus, daca te chinui putin pot inumara toti pixelii, Dar nu asta e marea problema. Fi atent la detalii, culorile la masini se schimba de la secventa la secventa Cand schimbi cadrul, se observa cum masinile pleaca de pe loc, astea se pot sterge din edit, la tine da impresia ca soferi se opresc, vine politia, stau fumeaza o tigara impreuna, si apoi iar pleaca. Ceea ce nu e normal. Vezi ce faci cu sensivitatea la mouse, iti tremura camera.. sau poate era frig afara.. Si am 2 mici intrebari, -Ce e asa extrem? -Ce cauta un tanc in mijlocul orasului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 Cum au zis si ceilalti de mai sus, daca te chinui putin pot inumara toti pixelii, Dar nu asta e marea problema. Fi atent la detalii, culorile la masini se schimba de la secventa la secventa Cand schimbi cadrul, se observa cum masinile pleaca de pe loc, astea se pot sterge din edit, la tine da impresia ca soferi se opresc, vine politia, stau fumeaza o tigara impreuna, si apoi iar pleaca. Ceea ce nu e normal. Vezi ce faci cu sensivitatea la mouse, iti tremura camera.. sau poate era frig afara.. Si am 2 mici intrebari, -Ce e asa extrem? -Ce cauta un tanc in mijlocul orasului? Culorile se schimbau deoarece nu retinusem culorile de acum voi spawna masini decat cu,culoarea alb sau negru Faza aia cu plecatul de pe loc stiu sa o rezolv dar eream prea grabit deoarece vreau sa fac acum un film mai interesant o poveste mai buna si restul de accea Chestia aia cu tremuratu mausului este din cauza ca in filmele mele nu joaca 3 oameni o persoana sunt eu si e cam greu sa conduci si sa misti camera in acelasi timp. Faza aia cu extrem am incercat sa fac cat mai extrem filmul cu saritura in locul acela pe langa 24/7 si cu saritul pe tancuri Tancurile ereau puse doarece politia aranjase pentru a opri cursa. Sper ca te-am lamurit si faza cu pixeli se pot numara dar am dat rezolutia 800x600 pentru ca am un windows nou si merge greu gtaul si de aceea sper ca te-am lamurit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Culorile se schimbau deoarece nu retinusem culorile de acum voi spawna masini decat cu,culoarea alb sau negru Faza aia cu plecatul de pe loc stiu sa o rezolv dar eream prea grabit deoarece vreau sa fac acum un film mai interesant o poveste mai buna si restul de accea Chestia aia cu tremuratu mausului este din cauza ca in filmele mele nu joaca 3 oameni o persoana sunt eu si e cam greu sa conduci si sa misti camera in acelasi timp. Faza aia cu extrem am incercat sa fac cat mai extrem filmul cu saritura in locul acela pe langa 24/7 si cu saritul pe tancuri Tancurile ereau puse doarece politia aranjase pentru a opri cursa. Sper ca te-am lamurit si faza cu pixeli se pot numara dar am dat rezolutia 800x600 pentru ca am un windows nou si merge greu gtaul si de aceea sper ca te-am lamurit Nu eu trebuia sa ma lamuresc, tot ce am zis mai sus nu am zis cu rautate, Acelea au fost neregulile gasite de mine, de care tu probabil nu ti-ai dat seama, pentru a reusi sa le remediezi in viitoarele filme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKrowns Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Daca vrei iti dau eu COLOR-CORECTORUL meu pentru a se vedea super bine nu in patratele . Fa-ti sunetul de la GTA si incearca sa-l inregistrezi odata cu filmarea. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 Daca vrei iti dau eu COLOR-CORECTORUL meu pentru a se vedea super bine nu in patratele . Fa-ti sunetul de la GTA si incearca sa-l inregistrezi odata cu filmarea. Bafta! Da sa mil dai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King ViToCorleone Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Cum se numeste melodia din video ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 Cum se numeste melodia din video ? Aceasta este Link to comment Share on other sites More sharing options...
kes Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 A iesit destul de bine, dar a fost un lag foarte mareee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 1 Lag a nu a fost asa mult si la faza cu saritu am pus slow! 2.Fac alt intro! 3.Am un kkt de windows si face lag! Nu te mai chinui să faci filme în HD dacă nu ai grafică bună... nu contează dacă este HD sau 360p, crede-mă pe cuvânt că ştiu ce îţi spun. Aşa ca scenariu, este bun videoclipul, însă încearcă să ştergi acele câteva secunde când se schimbă scena iar maşinile stau pe loc, arată foarte urât, pe lângă asta, fă puţin mai logic filmul. De ce s-a aruncat poliţistul cu maşina în şanţ ca să meargă după cel de pe partea stângă când putea să meargă în urmărire după cel din faţa lui? Încă o bilă ar mai fi cu tancul. Nu zic că arată rău ca decor sau ce voiai tu să fie, însă cel care nu sare pe rampă se loveşte de tanc. Nu-i frumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 Nu te mai chinui să faci filme în HD dacă nu ai grafică bună... nu contează dacă este HD sau 360p, crede-mă pe cuvânt că ştiu ce îţi spun. Aşa ca scenariu, este bun videoclipul, însă încearcă să ştergi acele câteva secunde când se schimbă scena iar maşinile stau pe loc, arată foarte urât, pe lângă asta, fă puţin mai logic filmul. De ce s-a aruncat poliţistul cu maşina în şanţ ca să meargă după cel de pe partea stângă când putea să meargă în urmărire după cel din faţa lui? Încă o bilă ar mai fi cu tancul. Nu zic că arată rău ca decor sau ce voiai tu să fie, însă cel care nu sare pe rampă se loveşte de tanc. Nu-i frumos... Am incercat sa elimin alea acum o sa fac un film tare de va rupe fata o sa vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Chiar daca in unele secvente ai avut un pic de lag si mici scapari, te felicit pentru munca depusa. Probabil in curand vei ajunge sa creezi filme mult mai interesante. Succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yellow Flash Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 E fain scenariul. Putin cam sacadat merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rLm29 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 exceptand acel lag , clip-ul este reusit felicitari pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Levyy Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) Ma scuzi dar filmul e putin penibil Adica : - LAG - Se schimba culoarea Eurosului. - "Am programat o cursa la care putem castiga aman2 " Cum .. sa castige aman2 ? ) - In fiecare cadru masinile pleaca de pe loc. - E pustiu, sunt decat ei 2. - Ce DAFUQ cauta tancul acolo ? - Ce este asa extrem ??? Titlu prost ales. Nu este nimic extrem, doar 2 insi care pleace de pe loc la fiecare secventa. Nu am citit comentariile de mai sus asa ca nu stiu daca aceste greseli au mai fost mentionate. Mai ai de munca ..Daca faci filme nu trebuie sa te incadrezi in 2 ore filmat + editat. Muncesti cel putin 2 zile si la filmat, montat si editat. Edited July 26, 2013 by LL Levyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Frumos cel putin mie imi place, era putin lag dar e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supradoza S3F Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Frumoasa povestea ,tine-o tot asa Frumoasa povestea ,tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts