Jump to content

[B-Zone]Extrem Race

Ionut1213
 Share

Recommended Posts

Lag, lag, lag si iarasi lag.

N-am inteles cam nimic, s-a schimbat culoarea la acel Euros de 2 ori, de ce?

Ai filmat cam prost.

Intra pe www.dafont.com pentru fonturi mai complexe - asta pentru intro.

Bafta.

Cum au zis si ceilalti de mai sus, daca te chinui putin pot inumara toti pixelii,

Dar nu asta e marea problema.

Fi atent la detalii, culorile la masini se schimba de la secventa la secventa

Cand schimbi cadrul, se observa cum masinile pleaca de pe loc, astea se pot sterge din edit, la tine da impresia ca soferi se opresc, vine politia, stau fumeaza o tigara impreuna, si apoi iar pleaca. Ceea ce nu e normal.

Vezi ce faci cu sensivitatea la mouse, iti tremura camera.. sau poate era frig afara.. :-??

Si am 2 mici intrebari,

-Ce e asa extrem?

-Ce cauta un tanc in mijlocul orasului?

Cum au zis si ceilalti de mai sus, daca te chinui putin pot inumara toti pixelii,

Dar nu asta e marea problema.

Fi atent la detalii, culorile la masini se schimba de la secventa la secventa

Cand schimbi cadrul, se observa cum masinile pleaca de pe loc, astea se pot sterge din edit, la tine da impresia ca soferi se opresc, vine politia, stau fumeaza o tigara impreuna, si apoi iar pleaca. Ceea ce nu e normal.

Vezi ce faci cu sensivitatea la mouse, iti tremura camera.. sau poate era frig afara.. :-??

Si am 2 mici intrebari,

-Ce e asa extrem?

-Ce cauta un tanc in mijlocul orasului?

Culorile se schimbau deoarece nu retinusem culorile de acum voi spawna masini decat cu,culoarea alb sau negru

Faza aia cu plecatul de pe loc stiu sa o rezolv dar eream prea grabit deoarece vreau sa fac acum un film mai interesant o poveste mai buna si restul de accea

Chestia aia cu tremuratu mausului este din cauza ca in filmele mele nu joaca 3 oameni o persoana sunt eu si e cam greu sa conduci si sa misti camera in acelasi timp.

Faza aia cu extrem am incercat sa fac cat mai extrem filmul cu saritura in locul acela pe langa 24/7 si cu saritul pe tancuri

Tancurile ereau puse doarece politia aranjase pentru a opri cursa.

Sper ca te-am lamurit si faza cu pixeli se pot numara :-? dar am dat rezolutia 800x600 pentru ca am un windows nou si merge greu gtaul si de aceea sper ca te-am lamurit

Culorile se schimbau deoarece nu retinusem culorile de acum voi spawna masini decat cu,culoarea alb sau negru

Faza aia cu plecatul de pe loc stiu sa o rezolv dar eream prea grabit deoarece vreau sa fac acum un film mai interesant o poveste mai buna si restul de accea

Chestia aia cu tremuratu mausului este din cauza ca in filmele mele nu joaca 3 oameni o persoana sunt eu si e cam greu sa conduci si sa misti camera in acelasi timp.

Faza aia cu extrem am incercat sa fac cat mai extrem filmul cu saritura in locul acela pe langa 24/7 si cu saritul pe tancuri

Tancurile ereau puse doarece politia aranjase pentru a opri cursa.

Sper ca te-am lamurit si faza cu pixeli se pot numara :-? dar am dat rezolutia 800x600 pentru ca am un windows nou si merge greu gtaul si de aceea sper ca te-am lamurit

Nu eu trebuia sa ma lamuresc, tot ce am zis mai sus nu am zis cu rautate,

Acelea au fost neregulile gasite de mine, de care tu probabil nu ti-ai dat seama, pentru a reusi sa le remediezi in viitoarele filme..

Daca vrei iti dau eu COLOR-CORECTORUL meu pentru a se vedea super bine nu in patratele :)).

Fa-ti sunetul de la GTA si incearca sa-l inregistrezi odata cu filmarea.

Bafta!

1 Lag a nu a fost asa mult si la faza cu saritu am pus slow!

2.Fac alt intro!

3.Am un kkt de windows si face lag!

Nu te mai chinui să faci filme în HD dacă nu ai grafică bună... nu contează dacă este HD sau 360p, crede-mă pe cuvânt că ştiu ce îţi spun. Aşa ca scenariu, este bun videoclipul, însă încearcă să ştergi acele câteva secunde când se schimbă scena iar maşinile stau pe loc, arată foarte urât, pe lângă asta, fă puţin mai logic filmul. De ce s-a aruncat poliţistul cu maşina în şanţ ca să meargă după cel de pe partea stângă când putea să meargă în urmărire după cel din faţa lui? Încă o bilă ar mai fi cu tancul. Nu zic că arată rău ca decor sau ce voiai tu să fie, însă cel care nu sare pe rampă se loveşte de tanc. Nu-i frumos...

Nu te mai chinui să faci filme în HD dacă nu ai grafică bună... nu contează dacă este HD sau 360p, crede-mă pe cuvânt că ştiu ce îţi spun. Aşa ca scenariu, este bun videoclipul, însă încearcă să ştergi acele câteva secunde când se schimbă scena iar maşinile stau pe loc, arată foarte urât, pe lângă asta, fă puţin mai logic filmul. De ce s-a aruncat poliţistul cu maşina în şanţ ca să meargă după cel de pe partea stângă când putea să meargă în urmărire după cel din faţa lui? Încă o bilă ar mai fi cu tancul. Nu zic că arată rău ca decor sau ce voiai tu să fie, însă cel care nu sare pe rampă se loveşte de tanc. Nu-i frumos...

Am incercat sa elimin alea acum o sa fac un film tare de va rupe fata :)) o sa vezi

Chiar daca in unele secvente ai avut un pic de lag si mici scapari, te felicit pentru munca depusa. Probabil in curand vei ajunge sa creezi filme mult mai interesante. Succes pe viitor!

=)) Ma scuzi dar filmul e putin penibil :))

Adica :

- LAG

- Se schimba culoarea Eurosului.

- "Am programat o cursa la care putem castiga aman2 " Cum .. sa castige aman2 ? :)))

- In fiecare cadru masinile pleaca de pe loc.

- E pustiu, sunt decat ei 2.

- Ce DAFUQ cauta tancul acolo ? :))

- Ce este asa extrem ??? Titlu prost ales. Nu este nimic extrem, doar 2 insi care pleace de pe loc la fiecare secventa.

Nu am citit comentariile de mai sus asa ca nu stiu daca aceste greseli au mai fost mentionate.

Mai ai de munca ..Daca faci filme nu trebuie sa te incadrezi in 2 ore filmat + editat. Muncesti cel putin 2 zile si la filmat, montat si editat.

Edited by LL Levyy

Frumoasa povestea ,tine-o tot asa

Frumoasa povestea ,tine-o tot asa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.