Jump to content

[Portofoliu] Croint ( Dice )

DiceONE
 Share

Recommended Posts

Burn :

sjlv.png

Smudge :

a9r3.png

Katarina :

9hzs.png

P.S: - Nu vreau sa vad comentarii de genul, bravo, tine-o tot asa si altele pentru a face posturi.

Comentati lucrarea care va place sau care nu va place, prin aducerea unor argumente.

La a doua lucrare cu smudge puteai sa pui putin si pe umarul robotului,eu zic ca arata mult mai bine,celelalte doua arata bine,arata-ne si noua PSD-urile.Mersi!

La ce lucrare vrei PSD ?

burn si Katarina : palaria jos dar la smudge puteai adauga mai multe detalii fiindca acuma arata prea incompleta

ultima chiar ca arata superba. Imi place cum alegi un fundal foarte simplu ca sa se atraga mai multa atentie la mesajul principal. Esti priceput ! bravo . Daca nu te superi poti sa imi trimiti si mie niste tutorial cu smudge prin PM? sau sa imi dai id de mess in PM si vorbim mai mult pe messenger. Fiindca eu doresc sa invat mai multe despre smudge,burn, si dodge tool .

Nu s-au mai postat lucrari (noi) de peste 2 saptamani, topic inchis. Daca doresti redeschiderea lui trimite un PM unui membru din echipa de designeri.

Topic redeschis, sper sa te tii de treaba sa nu fie nevoie sa-l mai inchid odata.

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.