Jump to content

La revedere Gabb04!

qazdawn

Recommended Posts

ce ma Gaby ne paraseste? :O

nu pot sa cred, asta nu e gabb :))

nu fi asa de prost (scuze de expresie)ca sa pleci, esti/erai/vei fi(speram) unul dintre cei mai buni admini, player (lider nu stiu ca nu e-am avut)

oricum bafta in continuare :-H:(

Bafta in continuare...!..

Daca pleac un asfel de admin..nimica nu va mai fi lafel...oricum...gabb a fost un player devotat pt b-zone....asa cel putin cred eo...

Poate te rezgandesti..sau daca nu poate te vei reintoare....

RESPECT to be RESPECTED !

Imi pare rau ca ai plecat .. asta este . Scucces in continuare si sper sa te intorci pe B-Zone , ai crescut alaturi de B-Zone .. sper ca asta sa fie doar o iesire de moment . Si in incheiere , cum ne alintam noi. Bafta my favorite gay ! " Gabb 04 "

deci citind aceste randuri mai ca imi dau lacrimile

1.ma gandesc la comunitatea noastra daca o sa plece admini ca si Gabb04 nu stiu ce va fi

2.ma gandesc la cel mai bun player,cel mai bun admin,cel mai bun prieten chiar daca nu prea ma intalneam eu cu el dar era bun,cel mai bun leader nu mia fost dar sunt si gur ca este unul din cei mai buni leaderi imi pare rau ca pleci gabb dar chiar nu se mai poate face nimic sa te intorci speram sa vii inapoi la noi o sa imi fie dor de tine inclusiv mie

Gabb04 cred eu este singurul din playeri care a dovedit ca vorba respecta si vei fi respecatat este adevarata drept ca dovada acest topic gabb te rogam toti cei care team iubit si te iubim si te respectam din comunitate sa te intorci la noi

Ce e aici? Foame de +1?

A plecat a plecat ... asta e treaba lui nu a voastra ... topic aiurea...

in locu tau mi-as trage 2 palme si dupa aceia inca 2

si nu esti u in masura sa zici topic aiurea ;)

daca noi am facut pentru +1 , u pentru ce ai facut :)))

INCA ODATA SUCES UNDE TE DUCI :((

Se pare ca toti de aici intram in conflict cu timpul ! :| va rog gata acum numai cuvinte de bine dar daca va dadea ban pentru ca meritati :-J cine mai stia ce era la gura voastra :)) nu ma bag aiurea dar trebuie sa intelegem cu toti odata cu trecerea timpului TOTUL se schimba :)

Aici este o comunitate respectata dar este alegerea este a lui , viata tot a lui ;) nu e primul care o face nu va fi nici ultimul :)

bafta gabb ;) sa ai succes :D;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.