Jump to content

Prietenul nostru Hara

m0nkey

Recommended Posts

Asta seara inainte de scoala eu,si cu inca 2 colegi deai mei +Hara printre ei neam luat un joint de la spice shop si ne propuneam sal fumam inainte sa inceapa orele si tragem ce tragem pana ajunge Hara la ultimul fum la care se panicheaza si incepe sa tremure gandinduse ca el poate sa moara (el sufera de o boala pe inima are o valva inchisa de la inima si nu are voie sa bea Coca-cola si sa fumeze dar nu prea respecta regulile astea si a devenit mai grav)si lam aruncat,dupa 10 minute a inceut sa delireze spunandumi ca vrea sa bea apa si ca numai poate de foame,am cumparat o sticla de apa si a inceput sa bea la a doua gura a lesinat a intrat in convulsie am chemat ambulanta si lau luat la spital,unde acolo o sa fie internat pana joi si o sa se oftike cand o sa auda ca nu o sa se mai joake samp pe servarul lui ppreferat B-Zone...Speram sa te faci bine Hara..Uratiii noroc si insanatosire grabnica...vam pupat :b-emo:

Multa sanatate , dar cand va aud trageam si noi un joint ... frate sunteti intregi la minte ? va ganditi ca ala va nenoroceste ? va ganditi ca drogurile sunt niste "cacaturi" care va face rau ? sincer...eu ma gandesc multi baieti la varsta mea fumeaza/se drogheaza , dar nu pot sa pun gura pe tigare cand ma gandesc ca imi va face corpul pardaf... si plus de asta miroase si urat.Ma rog fiecare face ce vrea cu viata lui ...inca odata multa sanatate lui Hara.

Insanatosire Grabnica:| Eu inca nu inteleg dc ? drq fumati :| e o porcarie eu unu nu fumez si imi pare bine nu te face mai smecher tigarea te face mai cocalar ... (daca fumezi la o varsta de sub 18 ani).

Cand am intrebat un coleg dc fumeaza mia raspuns " pai daca toti fumeaza e aiurea eu sa fiu mai Pr**t":|

Ce ati fumat ? spice ? chill ? Chestii lejere , dar care afecteaza mult mai tare decat un joint de marijuana. NU incepeti de pe acum cu chestii din astea ca la 20 de ani veti ajunge sa bagati in vena. Imi pare sincer rau , dar daca era constient ... e vina lui :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.