Jump to content

Care este jobul visurilor dumneavoastra?

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Imi doresc sa devin Programator. Pentru ca mi se pare un job foarte curat, rafinat si frumos. Are multe benefici gen lucrezi de acasa ,cand vrei, multi bani.

Dar pe langa asta si cum suna: Inginer in Instalati imi place. La facultatea de instalati sunt si am de gand sa o termin pintre primi. Ca in viitor sa fiu foarte cautat pentru proiecte mari in aceasta industrie. Pentru cine nu stie aceasta meserie implica doar proiectarea proiectului de isntalati(sanitare,apa,gaz,curent,canal,ventilatie,etc) la o casa/cladire/drum etc. Si mesteri se ocupa mai departe. Tu iei grosu si faci munca frumoasa

Visul meu este sa obtin licenta de ATPL (Air Trafic Pilot License), pe romaneste sa fiu pilot la o linie aeriana de trafic. Iubesc aceasta viata si sunt pasionat de-a dreptul de avioane, mai ales ca este una dintre cele mai banoase meserii si peste asta vizitezi si toata lumea. Din pacat un dezavantaj care ma sperie este lipsa timpului unui comandant de zbor.

Mie mi-ar place sa ajung moderator de emisie (DJ) la un post de radio cat se poate de mare si de ascultat deoarece imi place sa bine-dispun lumea si sa ma simt bine alaturi de iei

Imi place sa organizez lucrurile, imi place ca ceea ce fac sa iasa in evidenta prin calitate si efort depus.

Ma simt excelent cand primesc laude si respect pentru munca depusca, ca urmare am ales sa "lupt" pentru contabilitate.

Eu as vrea sa muncesc mult la birou, mai multa munca la calculatoare pentru ca imi place foarte mult. Sau sa fac parte din Fortele Terestre Militare este plin de actiune si foarte frumos. De asemenea as vrea sa fiu pilot de curse.. sau Test Driver :D Iubesc la nebunie masinile.

Eu, aş vrea să devin mecanic auto. Mă atrag maşinile şi mi-ar place foarte mult să lucrez în domeniu, chiar dacă într-un mediu destul de murdar. Nu îmi place murdăria, dar pentru acest job aş trece cu vederea şi aş lucra indiferent de situaţie.