TLG ghiNda Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Nume: [uL]seNNN Ce problema ai?: Vreau sa imi fac un PC nou . O scurta descriere a situatiei:Salut . As vrea sa imi fac un PC mai performant, adica sa mearga cele mai noi jocuri, aplicatiile sa ruleze rapid, cand apas tasta "ALT", ca sa ies dintr-un joc sa nu trebuie sa astept foarte mult, sa se miste foarte repede, sa ruleze SA:MP-ul la 100 FPS maxim, si sa filmez la 50 FPS, nu cu 15-20 cum filmez acum, si cam atat . Astept parerile voastre ! Nu ezitati sa imi spuneti si niste configuratii foarte bune . Screenshot: Nu este nevoie . Alte precizari: --- @ PS : Am uitat sa adaug . Vreau sa imi fac PC din piese . Ma intereseaza doar PLACA DE BAZA, PROCESORUL, MEMORIA RAM SI PLACA VIDEO . PRET REZONABIL . Edited July 21, 2013 by u L s e N N N Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Ce inseamna rezonabil? Si te rog raspunde la urmatoarele intrebari ca sa stiu cam ce configuratie as putea sa-ti fac. Buget: Ce tip de PC doresti?(gaming/office/multimedia): Ce piese ai vrea sa pastrezi din PC vechi: Ai monitor? Daca da, care este rezolutia maxima?: Doresti periferice?: Doresti carcasa?: Vrei sa faci overclock?: Vrei ca PC-ul sa fie silentios?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 @, Poftim: Placă de bază Procesor Placă video Memorie RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Pentru a te putea ajuta completeaza modelul pe care l-a postat CBN Chuck. @@Majestickk, pot sa te intreb de unde stii de ce buget dispune? Ah, stai, nu stii.. ai postat ca sa te aflii si tu in treaba. Primesti un avertisment verbal pentru post inutil, fara macar sa te fi informat. La urmatoarea abatare vei fi scantionat cu warn. Ah, da, inca ceva.. cu ce alimenteaza sistemul ala, cu carbuni?(E o intrebare retorica, nu necesita raspuns) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ghiNda Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 Buget: 1500 de lei . Ce tip de PC doresti?(gaming/office/multimedia): Gaming . Ce piese ai vrea sa pastrezi din PC vechi: Doar carcasa, in rest totul este vechi . Ai monitor? Daca da, care este rezolutia maxima?: Am monitor . Rezolutie 1250x1024 . Doresti periferice?: Da . Doresti carcasa?: Nu . Vrei sa faci overclock?: Nee . Vrei ca PC-ul sa fie silentios?: Sure . @ Aveam SUSPEND . Scuzati ca am postat asa tarziu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 (edited) Cam asta ar fi. Nu are rost sa schimbi DVD-RW, mouse-ul si tastatura atat timp cat functioneaza cum trebuie. Daca poti face un efort de 150-200 RON, undeva pe la 1750-1800 RON, iti pot recomanda un procesor mai bun, un best buy la momentul actual. Edited July 22, 2013 by Joshua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 @ PS : Am uitat sa adaug . Vreau sa imi fac PC din piese . Ma intereseaza doar PLACA DE BAZA, PROCESORUL, MEMORIA RAM SI PLACA VIDEO . PRET REZONABIL . @@Joshua, Cred că pe cărbuni se alimentează sincer. *Piesele sunt cele mai bune în raport calitate preţ la ce cerinţe are el. **Dacă îi pun placă de bază de 2mil nu suportă procesor şi placă video pentru jocuri şi se va arde. ***Cu piesele pe care le-a cerut , şi pe care îi le-am oferit , poate juca până şi gta V la medium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 @@Majestickk, bun.. dar ai postat fara sa stii despre ce suma e vorba, aiurea. Bun, revenind la oile noastre.. nu ai postat nimic care sa aiba legatura cu topicul, ai postat doar ca sa ma contrazici. Drept urmare vei fi sanctionat cu warn. Eu zic sa nu-mi mai raspunzi, cel putin aici.. sa nu se ajunga la mai rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ghiNda Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 Cam asta ar fi. Nu are rost sa schimbi DVD-RW, mouse-ul si tastatura atat timp cat functioneaza cum trebuie. Daca poti face un efort de 150-200 RON, undeva pe la 1750-1800 RON, iti pot recomanda un procesor mai bun, un best buy la momentul actual. @@Joshua, Cred că pe cărbuni se alimentează sincer. *Piesele sunt cele mai bune în raport calitate preţ la ce cerinţe are el. **Dacă îi pun placă de bază de 2mil nu suportă procesor şi placă video pentru jocuri şi se va arde. ***Cu piesele pe care le-a cerut , şi pe care îi le-am oferit , poate juca până şi gta V la medium. @@Majestickk, bun.. dar ai postat fara sa stii despre ce suma e vorba, aiurea. Bun, revenind la oile noastre.. nu ai postat nimic care sa aiba legatura cu topicul, ai postat doar ca sa ma contrazici. Drept urmare vei fi sanctionat cu warn. Eu zic sa nu-mi mai raspunzi, cel putin aici.. sa nu se ajunga la mai rau. Amandoua idei sunt bune. Poate combin piesele intre ele . Placa lui majestick cu procesorul lui joshua . Multumesc pentru efort, mai astept pareri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull 109 ABUZ Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 @@Majestickk, bun.. dar ai postat fara sa stii despre ce suma e vorba, aiurea. Bun, revenind la oile noastre.. nu ai postat nimic care sa aiba legatura cu topicul, ai postat doar ca sa ma contrazici. Drept urmare vei fi sanctionat cu warn. Eu zic sa nu-mi mai raspunzi, cel putin aici.. sa nu se ajunga la mai rau. Lasa-l ca macar el stie ce spune, tu nu. De ce recomanzi la om sa cumpere un APU A8(cpu + gpu) + o placa video dedicata? placa video din acel A8 este aproape la fel de buna ca 7750, nu are rost sa arunci 400 de lei degeaba. Ori APU, ori CPU + GPU daca vrei ceva bun pentru banii pe care ii dai. Cam asta ar fi. Nu are rost sa schimbi DVD-RW, mouse-ul si tastatura atat timp cat functioneaza cum trebuie. Daca poti face un efort de 150-200 RON, undeva pe la 1750-1800 RON, iti pot recomanda un procesor mai bun, un best buy la momentul actual. Pe langa cele spuse mai sus, placa de baza recomandata de tine este AM3+ iar procesorul FM2, le cumperi degeaba inca odata. Pana aici e foarte slab pentru un moderator PC. Inca o dovada ca pe bizon omu' cu functia nu are defapt nici o legatura cu functia, e data la nimereala. Ar trebui sa iti dai si tie un warn pentru ca recomanzi la oameni componente incompatibile si inutile. Revenind, daca vrei ceva de care te poti folosi si care sa merite banii, uita-te la ceea ce a postat majestick @, Poftim: Placă de bază Procesor Placă video Memorie RAM Daca e prea scump mai poti sa scazi din placa de baza, cea recomandata de el este pentru overclock, dual gpu, chestii pe care nu cred ca o sa le folosesti Ceva mai accesibil: http://www.pcgarage....te/ga-970a-ud3/ http://www.pcgarage....i/760ga-p43-fx/ De sursa nu ai mentionat ca ai nevoie, dar trebuia sa fie capabila sa tina piesele noi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ghiNda Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Lasa-l ca macar el stie ce spune, tu nu. De ce recomanzi la om sa cumpere un APU A8(cpu + gpu) + o placa video dedicata? placa video din acel A8 este aproape la fel de buna ca 7750, nu are rost sa arunci 400 de lei degeaba. Ori APU, ori CPU + GPU daca vrei ceva bun pentru banii pe care ii dai. Pe langa cele spuse mai sus, placa de baza recomandata de tine este AM3+ iar procesorul FM2, le cumperi degeaba inca odata. Pana aici e foarte slab pentru un moderator PC. Inca o dovada ca pe bizon omu' cu functia nu are defapt nici o legatura cu functia, e data la nimereala. Ar trebui sa iti dai si tie un warn pentru ca recomanzi la oameni componente incompatibile si inutile. Revenind, daca vrei ceva de care te poti folosi si care sa merite banii, uita-te la ceea ce a postat majestick Daca e prea scump mai poti sa scazi din placa de baza, cea recomandata de el este pentru overclock, dual gpu, chestii pe care nu cred ca o sa le folosesti Ceva mai accesibil: http://www.pcgarage....te/ga-970a-ud3/ http://www.pcgarage....i/760ga-p43-fx/ De sursa nu ai mentionat ca ai nevoie, dar trebuia sa fie capabila sa tina piesele noi. Cam dupa asta ma uitam si eu . Buna alegere, imi place . Mai astept pareri . Apropo, vad ca sunt multe raspunsuri pe aici . Se pot combina piesele intre ele ? Adica piesa lui redbull, cu piesa lui majestick si cu piesa lui joshua . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Cam dupa asta ma uitam si eu . Buna alegere, imi place . Mai astept pareri . Apropo, vad ca sunt multe raspunsuri pe aici . Se pot combina piesele intre ele ? Adica piesa lui redbull, cu piesa lui majestick si cu piesa lui joshua . Nu ai de ce sa faci asta. Au fost facute 3 configuratii, ai de unde alege. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts