Jump to content

Problema Taxi Cab Company

lex

Recommended Posts

Mai mereu nu este niciun taxi online ... daca ramai pe undeva ... te descuri ... suni un prieten sa te ia vorbesti pe /f sau te omori ... inainte erau 2-3 taxi on pe zi ... acuma nimica ... mereu cand dau /service taxi ... no taxi on duty ...

Am zis ca nu mai pot sa intru pe server vreo 1 luna si i-am zis lui Alin sa caute alt lider asa ca nu mai dati vina pe mine.

Daca nu puteti lasati-va frate si gata.Alin cauta de 1 luna un lider la SI si n-a gasit .

OFF:ba bello dc raspunzi mha asa? in postul tau ai zis ca si cum "I-a lasati-va ma de samp ca nu va suport"

Uite asa pleaca lumea de pe b-zone ca voi sunteti smecheri si barosani...cum e loloz si spawm alias pic si poc :| In loc sa vorbiti frumos cu playeri voi "ii dat afara":O

Ps: de asta se lasa lumea....sga,edusca00 etc...vor mai urma!

Taxi sa spunem ca intra, dar foarte rar. Problema mare este la school instructor, deoarece nu am mai vazut unul on de foarte mult timp. Daca are cineva nevoie de o licenta, nu are ce face :|

Sunt noul lider S.I.Voi recruta oameni activi, stai linistit .. imi trebuie timp cateva zile :-J

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.