M A R T I N Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 La avatare, textul, pe unele lucrari arata urat si n-au treaba cu avatarul. Ex: In schimb bannerele cu radio B-zone sunt superbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Razvi Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Frumoase creatii, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 (edited) La avatare, textul, pe unele lucrari arata urat si n-au treaba cu avatarul. Ex: In schimb bannerele cu radio B-zone sunt superbe. Ce pot sa zic in apararea mea... ideea e ca nu tot timpul iti ies lucrari perfecte indiferent cata vechime ai avut... pentru ca n-are cum, tot timpul o sa ai o zis mai buna si una mai slaba (asta-i in general). Totusi eu nu as zice ca nu are nici o treaba textul cu avatarul, pentru ca daca chiar era asa nu il foloseam; poate daca faceam tot "Alkapone" italic ti se parea mai cursiv, da, asa e. __________________________________________________________________ Mai jos am postat primul .gif facut in totalitate de mine, din videoclipul Skrillex & Rick Ross - Purple Lamborghini. Se zice ca in fiecare zi trebuie sa invatam ceva, astazi am invatat cum sa fac eu .gif-uri in after effect + photoshop. La inceput am crezut ca va fi usor si m-am complicat cu adobe premier, un program pe care nu-l stapanesc, iar dupa cateva mega-fail-uri am aflat de pe youtube ca pot si in after effects si ta-dam. Concluzia e ca dupa ce faci o varianta a doua e din ce in ce mai usor si tot asa - Practice 'till perfection. Edited November 6, 2016 by Fiveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original Gangster Monty Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 (edited) Iti apreciez foarte mult munca, insa la unele avatare textul secundar nu e foarte ok. ( dupa parerea mea ar merge un wendy font pe 10 ), insa bannerele sunt excelente. Succes in continuare. Edited November 5, 2016 by MontyNel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 (edited) Iti apreciez foarte mult munca, insa la unele avatare textul secundar nu e foarte ok. ( dupa parerea mea ar merge un wendy font pe 10 ), insa bannerele sunt excelente. Succes in continuare. Da, mi s-a mai spus si dupa cum am zis si mai sus depinde de la o zi la alta. Poate va plac astea: Edited November 5, 2016 by Fiveo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMOKE RPG4 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Frumoase +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Full size: http://i.imgur.com/uG2QZcY.jpg Cropped cover: http://i.imgur.com/ZbnIPk9.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Excelent, ador ceea ce faci. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 (edited) Excelent, ador ceea ce faci. <3 Apreciez. Am facut si un logo pentru black panda, don't judge e ceva facut foarte rapid, in 10 minut si sursele sunt de pe net, adica nu l-am facut de la 0 (ca sa nu imi sariti apoi in cap). Nu am de ce sa ma strofoc sa fac chestii complexe free, asa ca mie mi se pare ca a iesit frumos si asa, pe graba. Edited November 9, 2016 by Fiveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokomuci Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Faine csf dar lasa-te ca n-ai o treaba, ms mane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 9, 2016 Author Share Posted November 9, 2016 Faine csf dar lasa-te ca n-ai o treaba, ms mane.Mi-ai ruinat toate visele Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwallx Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Foarte faine creatii.Vreau sa te intreb daca folosesti si tableta grafica pentru asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 9, 2016 Author Share Posted November 9, 2016 (edited) Foarte faine creatii.Vreau sa te intreb daca folosesti si tableta grafica pentru asa ceva? Folosesc si tableta, dar lucrarile recente sunt facute din mouse. Mai mult din comoditate nu o prea scot din dulap. Crew of diamonds logo Crew of diamonds profile pic. Edited November 9, 2016 by Fiveo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 (edited) @@Fiveo, Foarte frumoase, felicitari !! Daca se poate, am si eu o dorinta la tine, daca mai ai .psd-ul de la avatarul asta ( https://postimg.org/image/i2abugvz3/) imi place foarte mult, si as vrea in loc de maybach sa pui DerecK. Multumesc mult. #msdeclosed Edited November 10, 2016 by Victory DerecK Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Sper ca ochii nu ma inseala, dar la poza pe care am sa ti-o las mai joc imi pare ca nu este simetric ceea ce vreau eu sa fie, acum doar zic Posibil ca eu sa am probleme cu vederea, si nu glumesc, dar imi pare mie ca la liniutele de langa steaua de jos sunt altfel fata de cele din stanga? I'm just sayin' In rest, e bine, mie imi plac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 (edited) Sper ca ochii nu ma inseala, dar la poza pe care am sa ti-o las mai joc imi pare ca nu este simetric ceea ce vreau eu sa fie, acum doar zic Posibil ca eu sa am probleme cu vederea, si nu glumesc, dar imi pare mie ca la liniutele de langa steaua de jos sunt altfel fata de cele din stanga? I'm just sayin' In rest, e bine, mie imi plac! Se poate sa fie cum zici, nu ai probleme cu vederea. Procesul urmat de mine a fost: am facut un set de linii si apoi le-am dat duplicate in cealalta parte, le-am pus o masca si apoi "ochiometric" am ascuns din margini. Cred ca prin procesul urmat de mine e imposibil sa iasa simetric. Eram in graba de timp si oricum pierdusem deja foarte multa vreme cu logo-ul am vrut sa-l finalizez. Ma bucur sa gasesc persoana interesate si atente la detalii, nu doar post-hunteri. Acum ca stiu ca sunt persoane care sunt atente la detalii o sa acord si eu la randul meu mai multa atentie detaliilor data viitoare. Mersi. Edited November 12, 2016 by Fiveo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 (edited) Edited November 13, 2016 by Fiveo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusCDPPI Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Foarte misto, smr Good job! Poate treci si pe la mine cu niste hate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Cel mai bun designer de pe comunitate, hands down. Ti-am mai spus ca imi plac foarte mult avatarele tale, dar cat si logo-urile si celealte creatii. Pur si simplu n-am ce sa-ti reprosez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 @@woodstar, who are you? I'm Negan. @@Fiveo, foarte frumoase creatiile. Ma bucur ca ai venit la noi pe comunitate. Lucrari bune, sa vedem cum te descurci cu cea din PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Cel mai bun designer de pe comunitate, hands down. Ti-am mai spus ca imi plac foarte mult avatarele tale, dar cat si logo-urile si celealte creatii. Pur si simplu n-am ce sa-ti reprosez. Normal, ca Shadyy, Mionut si multi altii nu au grad. Lucrezi foarte bine, felicitari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Faci o treaba excelenta! Continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 (edited) Faci o treaba excelenta! Continua tot asa. Copy-paste? Mai multa atentie pe viitor: https://forum.b-zone.ro/topic/153376-membrii-sanc%C8%9Biona%C8%9Bi/page-3La urmatoarea abatere vei fi sanctionat cu un Warn-up. _________________________________________ _________________________________________ Poate ca ar trebui sa imi organizez putin postarile, sunt prea aruncate toate lucrarile. Promit ca pe viitor o sa le grupez cumva.. sper sa si reusesc. In ultima vreme am pus aici cam ce mi-a cazut la mana, nu am prea avut timp sa le organizez. Va multumesc de sprijin si +1. Edited November 15, 2016 by Fiveo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HutsoN Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Îţi ador lucrările, felicitări! Continuă tot aşa. Designerul meu preferat de pe B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 (edited) @@Fiveo, Foarte frumoasa mai Fiveo, asa ca colegi, fa-mi si mie o imagine gen asta: Numele sa fie KaeN., si sa scrie dedesupt, B-Zone. Iti voi acorda +1 oricum, insa iti voi aprecia mult mai mult munca daca mi-ai face si mie o imagine sau chiar un gif. Succes Bro. P.S.: Hai TR sa te rup oleaca. Edited November 17, 2016 by AIM KaeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts