zL Dark ReturN Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Frumos portofoliul. Imi place originalitatea de care dai dovada. Cum stai cu borderele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 (edited) Frumos portofoliul. Imi place originalitatea de care dai dovada. Cum stai cu borderele? Hai sa zicem ca sunt la stadiul de documentare. Edited December 8, 2016 by Fiveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENZO PDB Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Frumos portofoliu. Imi place si mie originalitatea ta, cum a zis Vesca. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Frățioare.. ești genial Îmi plac toate lucrările tale, experiența își spune cuvântul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 League of Legends HUD design. (click to zoom for best quality) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW xTouch10 Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Frumoase, ai +1 dar fa si mie niste avatare te rog, ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 (edited) Asta am gasit-o cautand un mockup printre folderele mele din PC, e putin mai veche, cam din perioada facultatii - 2014, adevarul e ca nici nu stiu daca am mai postat-o aici, in portofoliu, dar e cert ca e postata pe FB (https://www.facebook.com/twodesignteam/). Pagina de facebook este momentan inactiva. ON: Cateva avatare facute la cereri, cele mai recente. Eu lucrez pe 150x280px. Edited December 21, 2016 by Fiveo 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.RoYall Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Frumoase, ai +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Sunt foarte frumoasa, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Îmi plac foarte mult, felicitări și succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 (edited) Salutare prieteni, postez ca sa va reamintesc ca am continuat pack-ul de logouri, momentan doar cu fanctiunile taxi, nu am mai avut inspiratie pentru S.I, dar o sa le fac (in secret) si o sa postez in cele din urma la sectiunea Community - Gifts, toat pack-ul de logourile pentru factiunile pasnice. Am tot promis ca o sa termin pachetul asta de logo-uri (https://forum.b-zone.ro/topic/351088-gift-badge-rpg/), cat de curand. Imi propun sa fac un mega-big-pack cu toate factiunile de pe RPG, logouri unice pentru fiecare. Tin sa precizez ca in tentativa mea de a scoate un logo minunat am reusit sa-mi rup si scroll-ul de la mouse, cine a zis ca sa fii designer e o munca usoara? O sa-l termin, trust me! Pana in prezent in acest pack am: LSPD, LVPD, SFPD, FBI, NG, Paramedics, Mayor, Hitman + LS Taxi, SF Taxi, LV Taxi, cele mai recente. Edited December 29, 2016 by Fiveo 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Destul de reusite. Felicitari si tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Foarte faine, as vrea sa vad si cevaa cu News Reporters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 La mafii vei face? Sunt foarte frumoase. Asteptat si restul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Foarte faine, as vrea sa vad si cevaa cu News Reporters Mersi de sustinere. Factiunea mea de suflet, o sa fac si la NR, bineinteles, am zis ca am de gand sa fac la toate factiunile pasnice, dar am inceput cu Taxi. La mafii vei face? Sunt foarte frumoase. Asteptat si restul Da, in cele din urma o sa fac si la mafie. Ma bucur ca iti plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Cât îți ia un logo de genul, ca timp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Cât îți ia un logo de genul, ca timp? Depinde, de exemplu la NG, omul ala e luat de pe net si a mers foarte repede, cam in 2 ore, 2 ore jumate. Vrei sa stii cam cat ar costa? Ideea e ca dureaza, mult, mai mult dureaza pana sa ajung la ideea din spate si apoi "asamblatul" e partea cea mai usoara. Ideea trebuie coapta si defat asta dureza. Cand faci un logo pentru o organizatie sau firma, o sa vezi ca cel mai mult dureaza pana coci ideea (sedinte de brain-storming, ore in care stai si cauti solutia cea mai buna). Logo-urile de la taxi le-am facut in jumatate de zi, in sensul ca facusem eu mai demult o prima tentativa de logo si ieri doar am adaptat-o. Uite, aici e varianta de logo, asta am facut-o in AI si am facut-o pentru o cerere, aici pe forum. (https://forum.b-zone.ro/topic/346201-cerere-south-kenn-logo/#entry5213729) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Depinde, de exemplu la NG, omul ala e luat de pe net si a mers foarte repede, cam in 2 ore, 2 ore jumate. Vrei sa stii cam cat ar costa? Ideea e ca dureaza, mult, mai mult dureaza pana sa ajung la ideea din spate si apoi "asamblatul" e partea cea mai usoara. Ideea trebuie coapta si defat asta dureza. Cand faci un logo pentru o organizatie sau firma, o sa vezi ca cel mai mult dureaza pana coci ideea (sedinte de brain-storming, ore in care stai si cauti solutia cea mai buna). Logo-urile de la taxi le-am facut in jumatate de zi, in sensul ca facusem eu mai demult o prima tentativa de logo si ieri doar am adaptat-o. Uite, aici e varianta de logo, asta am facut-o in AI si am facut-o pentru o cerere, aici pe forum. (https://forum.b-zone.ro/topic/346201-cerere-south-kenn-logo/#entry5213729) poate faci un tutorial micuț, nu neapărat cu un logo. Sunt geniale! Mai bine îmi pare că arătau cele din cererea respectivă, un pic mai micuțe evident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeee Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Felicitarile mele, foarte foarte reusite logourile! E nevoie de foarte multa creativitate si rabdare in ceea ce faci! Te felicit! O intrebare am pentru tine, logourile sunt facute in Illustrator sau Photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Felicitarile mele, foarte foarte reusite logourile! E nevoie de foarte multa creativitate si rabdare in ceea ce faci! Te felicit! O intrebare am pentru tine, logourile sunt facute in Illustrator sau Photoshop? Cele mai recente, cu taxi, sunt facute si in illustrator si in photoshop, dar logourile in general le fac in illustrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Frumos. Daca poti, sa treci si pe la mine. https://forum.b-zone.ro/topic/334746-portofoliu-niggar/page-13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N MaRiuS Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Felicitari,foarte frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 Felicitari,foarte frumoase. Ce-ai facut ma nene? nu-ti mai ajung topicurile in care sa faci spam? Sper sa nu mai avem de-a face. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Foarte frumos, felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Imi plac lucrarile tale, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts