Jump to content

[Portofoliu] Fiveo

Fiveo
 Share

Recommended Posts

Frumos portofoliul. Imi place originalitatea de care dai dovada. Cum stai cu borderele? :)

Hai sa zicem ca sunt la stadiul de documentare.

Edited by Fiveo

Asta am gasit-o cautand un mockup printre folderele mele din PC, e putin mai veche, cam din perioada facultatii - 2014, adevarul e ca nici nu stiu daca am mai postat-o aici, in portofoliu, dar e cert ca e postata pe FB (https://www.facebook.com/twodesignteam/). Pagina de facebook este momentan inactiva.

TkKGTRg.jpg

ON: Cateva avatare facute la cereri, cele mai recente. Eu lucrez pe 150x280px.

podo0xP.jpg66jIG7f.jpgOw252Dg.jpgCnwS736.jpg

x8Yjbja.jpghYYFbiU.jpgXrinkKo.jpgfmpuCYw.jpg

3qaqigt.jpgy4AhWdI.jpgzUI90Y8.jpgwAMdaSh.jpg

0jp0VtO.jpg8rb6Pak.jpg6JttMdO.jpgAQFXKFs.png

Edited by Fiveo

Salutare prieteni, postez ca sa va reamintesc ca am continuat pack-ul de logouri, momentan doar cu fanctiunile taxi, nu am mai avut inspiratie pentru S.I, dar o sa le fac (in secret) si o sa postez in cele din urma la sectiunea Community - Gifts, toat pack-ul de logourile pentru factiunile pasnice. Am tot promis ca o sa termin pachetul asta de logo-uri (https://forum.b-zone.ro/topic/351088-gift-badge-rpg/), cat de curand. Imi propun sa fac un mega-big-pack cu toate factiunile de pe RPG, logouri unice pentru fiecare. Tin sa precizez ca in tentativa mea de a scoate un logo minunat am reusit sa-mi rup si scroll-ul de la mouse, cine a zis ca sa fii designer e o munca usoara?

O sa-l termin, trust me!

EqV4SVD.pngHEjDuXD.pngGwqgWH8.png

Pana in prezent in acest pack am: LSPD, LVPD, SFPD, FBI, NG, Paramedics, Mayor, Hitman + LS Taxi, SF Taxi, LV Taxi, cele mai recente.

EqV4SVD.pngHEjDuXD.pngGwqgWH8.png

2NxVQMQ.png6tEjsVZ.png

LJJCzEf.png Lmh1oai.png BBxsVYX.png

vvZXiaj.png nM5Ujoo.png 97ag1Au.png

Edited by Fiveo

Foarte faine, as vrea sa vad si cevaa cu News Reporters :D

Mersi de sustinere. Factiunea mea de suflet, o sa fac si la NR, bineinteles, am zis ca am de gand sa fac la toate factiunile pasnice, dar am inceput cu Taxi.

La mafii vei face?

Sunt foarte frumoase. Asteptat si restul

Da, in cele din urma o sa fac si la mafie. Ma bucur ca iti plac.

Cât îți ia un logo de genul, ca timp? :-S

Depinde, de exemplu la NG, omul ala e luat de pe net si a mers foarte repede, cam in 2 ore, 2 ore jumate. Vrei sa stii cam cat ar costa? :))

Ideea e ca dureaza, mult, mai mult dureaza pana sa ajung la ideea din spate si apoi "asamblatul" e partea cea mai usoara. Ideea trebuie coapta si defat asta dureza. Cand faci un logo pentru o organizatie sau firma, o sa vezi ca cel mai mult dureaza pana coci ideea (sedinte de brain-storming, ore in care stai si cauti solutia cea mai buna). Logo-urile de la taxi le-am facut in jumatate de zi, in sensul ca facusem eu mai demult o prima tentativa de logo si ieri doar am adaptat-o.

Uite, aici e varianta de logo, asta am facut-o in AI si am facut-o pentru o cerere, aici pe forum. (https://forum.b-zone.ro/topic/346201-cerere-south-kenn-logo/#entry5213729)

Depinde, de exemplu la NG, omul ala e luat de pe net si a mers foarte repede, cam in 2 ore, 2 ore jumate. Vrei sa stii cam cat ar costa? :))

Ideea e ca dureaza, mult, mai mult dureaza pana sa ajung la ideea din spate si apoi "asamblatul" e partea cea mai usoara. Ideea trebuie coapta si defat asta dureza. Cand faci un logo pentru o organizatie sau firma, o sa vezi ca cel mai mult dureaza pana coci ideea (sedinte de brain-storming, ore in care stai si cauti solutia cea mai buna). Logo-urile de la taxi le-am facut in jumatate de zi, in sensul ca facusem eu mai demult o prima tentativa de logo si ieri doar am adaptat-o.

Uite, aici e varianta de logo, asta am facut-o in AI si am facut-o pentru o cerere, aici pe forum. (https://forum.b-zone.ro/topic/346201-cerere-south-kenn-logo/#entry5213729)

8-> poate faci un tutorial micuț, nu neapărat cu un logo. Sunt geniale! Mai bine îmi pare că arătau cele din cererea respectivă, un pic mai micuțe evident.

Felicitarile mele, foarte foarte reusite logourile! E nevoie de foarte multa creativitate si rabdare in ceea ce faci! Te felicit! O intrebare am pentru tine, logourile sunt facute in Illustrator sau Photoshop?

Felicitarile mele, foarte foarte reusite logourile! E nevoie de foarte multa creativitate si rabdare in ceea ce faci! Te felicit! O intrebare am pentru tine, logourile sunt facute in Illustrator sau Photoshop?

Cele mai recente, cu taxi, sunt facute si in illustrator si in photoshop, dar logourile in general le fac in illustrator.

• Andrada locked this topic
  • Ozen unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.