Jump to content

B-Zone Avatars Pack

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

unu din avatare e rebloged de la mine, ma simt mandru!

misto avatarele pwp

N-ai de unde sti. Poate aveam deja poza pe blog. ;) ;)

Ar fi fost bine daca ai fi pozitionat textul unde trebuie ..

Unde trebuie insemnand ... ?

E foarte bine unde sunt, tre sa se simta si Alpha mandru ca e designer si nu stie cum ;), felicitari pentru lucrari. Voi folosi si eu un avatar.

E foarte bine unde sunt, tre sa se simta si Alpha mandru ca e designer si nu stie cum ;), felicitari pentru lucrari. Voi folosi si eu un avatar.

De parca nu ai sti ca textul pus in coltul lucrarii jos sau in centru strica tot.

NFb48Ur.jpg

Aici in niciun caz nu arata bine in colt. Puteai sa alegi alt font si sa plasezi textul in zona coapsei.

Ma rog .. nu mai comentez ca uite cum sar astia pe mine.

Edited by Alpha287

Omule, sunt jmen. O sa folosesc cand am nevoie. ;)

#Se putea si mai bine ba.

De parca nu ai sti ca textul pus in coltul lucrarii jos sau in centru strica tot.

NFb48Ur.jpg

Aici in niciun caz nu arata bine in colt. Puteai sa alegi alt font si sa plasezi textul in zona coapsei.

Nu stau 15 minute la un avatar, mai ales pentru suveniruri. Am pus textu' ala ca un watermark, nu ca element estetic sau ceva de genu'.

Sunt dragute ... mai mergeam prelucrate cred ca ai folosit un action .. ca au toate acelasi efect :-D

Ca watermark puteai folosi un font ca Visitor sau 04b03.. puse pe overly si cam asta era

Edited by Ezechiel

Unele sunt frumoase dar la unele ar fi mers mai bine ca textul sa fie pozitionat diferit.

In orice caz sunt reusite si te felicit !

Unele sunt frumoase dar la unele ar fi mers mai bine ca textul sa fie pozitionat diferit.

In orice caz sunt reusite si te felicit !

Avatarele sunt foarte furmoase,imi plac foarte mult,dar nu toate.Imi place foarte mult fontul folosit.Nu imi place primul avatar,pentru ca este mai mic ca dimensiune decat celelalte,si pentru ca are acel border urat.Felicitari pentru munca depusa!

Edited by A S K K 1

Foarte frumoase, mie unul imi plac...

Dar puteai sa pui si versiunea fara accel www.b-zone.ro jos... sunt sigur ca ar fii fost folosite si in alte scopuri si pe altundeva..

Dar puteai sa pui si versiunea fara accel www.b-zone.ro jos... sunt sigur ca ar fii fost folosite si in alte scopuri si pe altundeva..

Eu tocmai d-aia am pus textul. Sa nu fie folosite si altundeva.

Sunt frumoase,toate.

Mie mi-e lene sa fac 2 dar cate ai facut tu.... -_-"

Eh, nu-i cine stie ce. Mi-a luat maxim 30min sa le fac.

Ma bucur ca le purtati. Multumesc pentru pareri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.