Jump to content

Portofoliu eB Mark

MesTeriK
 Share

Recommended Posts

Tin sa mentionez ca sunt nou in "arta" photoshop-ului, mai precis 3-4 ore. In mare parte sunt logouri. Sper sa va placa ce am facut si astept parerile voastre!

EKQqPhM.jpgIAbBUat.jpgk9iz9BB.jpgJjgsyWi.png

gqjIy5L.pngP7Uqx29.jpguBjDZej.png

fgzoapu.pngaDWBkfe.pngJPXvSkJ.png

Te rog, urmeaza tutoriale! La partea de text stai foarte rau. Cauta niste fonturi mai bune si las-o usor cu 20 de efecte pe el. Un gradient, un outer glow si cam atat.

Multumesc de critici. Da, la text nu prea ma descurc. iar la outer glow lucrez mai greu, lu prea le am , fac photoshop de o zi. Multumesc inca odata.

Primele lucrari nu ti-au iesit deloc bine. Incearca sa nu mai foloseste bevel emboss-ul ala pe text. Cum a spus si alpha doar cateva efecte, ideea este sa ai ideea sa folosesti cel mai potrivit font si culoarea care se imbina bine cu background-ul. La culori, cred ca e bine sa folosesti culori mai calde, fara contraste deosebite, gen verde aprins cu rosu deschis. Am vazut o imagine cu un Anonim acolo, am vazut stroke-ul. Cred ca l-ai lasat la 5, pe imagini eu zic sa il pui la 3, cat mai fin, dar sa se vada si daca folosesti si un Overlay e perfect. La fiecare imagine depinde de cererea fiecaruia, dar indiferent de gustul celui de langa tine, incearca sa lucrezi fin, curat, cu stil. Nu incarca imaginile, lasa-le sa se aeriseasca :). La acea imagine cu The Rock si acea masina din dreapta ai indesat urat acele imagini, incearca sa tii apasat pe shift cand tragi sa redimensionezi imaginea, va fi bine proportionata. Nu sunt expert, am incercat sa iti dau sfaturile care le-am primit si eu, iti urez bafta. Keep up the good work!

Outer glow-ul "da pe afara", e foarte mare, incearca sa il pui mai mic. La avatarul ala cu Florinel nu stiu ce i-ai facut la imagine dar ai distrus-o, tine apasat pe shift trage de colturi si pozitioneaza imaginea. Nu mai incerca sa redimensionezi fara shift ca nu iti iese. Primul logo ar fi fost ok dupa parerea mea daca nu ii puneai atat outer glow. Sper ca nu te superi, incerc doar sa iti dau cateva sfaturi. O sa iti urmaresc activitatea si o sa incerc sa te ajut cu ce pot, daca ai nevoie de ceva spune-mi prin PM si te voi ajuta cu placere.

@@F4L oTo, La avatarul cu florinel am pus imaginea pe un layer de 15 x 250 si l-am plasat pe toata dimensiunea layerului. LA prima, da si mie mi s-a parut ca am pus putin cam mult glow, dar a iesit OK, parerea mea. Daca voi avea nevoie de sfaturi/ ajutor, cu siguranta voi apela la tine.

Textul, outer glow-ul ala mai mult strica decat sa ajute, scoate-l, fa textul mai simplu pentru inceput ( alb sau negru ), un font mai simplu gen Bebas sau altceva.

Redimensionarea proasta, tine apasat pe shift cand redimensionezi ca imaginea sa isi pastreze proportiile. Dimensiunile avatarelor cu Lisandru sunt foarte mari, vezi ce dimensiuni se incadreaza f bine pe forum.

Pozitionarea textului, cauta cateva tutoriale despre asta, este foarte importanta, nu dau bine deloc texturile puse jos, sau in colt.

@, Lucrarea aceea am gasit-o pe google. Cineva a facut o cerere cu un Logo El Loco Cartel. Am cautat pe Google Image "El Loco cartel" iar aceasta imagine mi s-a parut mai interesanta. nu am stiut ca este pe forum sau ca fur lucrarea cuiva. Dupa cum se vede, am folosit decat craniul. Multumesc ca ai postat aici.

Nu vreau sa te dezamagesc. Dar nu prea imi plac lucrarile. Ai probleme foarte mari la text, mai ales la redimensionat!

Cand redimensionezi un render/imagine tine tasta '' SHIFT '' apasata si redimensioneaza asa, va fi mult mai bine.

Urmeaza tutoriale. Te astept cu lucrari noi. Bafta pe viitor.

@, Nu prea inteleg cum e chestia cu SHIFT-ul si deaia nu imi ies. Sper sa ma ajute cineva cu aceasta chestie si probabil voi progresa. Multumesc de critici.

@, As aprecia daca mi-ai spune si ce nu ti-a placut. Se vede ca este post facut pentru +1. Data viitoare ai grija ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.