South Deeyyuu Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Simplu dar frumos, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Incearca sa adaugi diferite texturi pe font, o sa para mult mai frumos. La mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florynn fly Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 ai o creatie destul de apreciata, printre care ma aflu si eu, iti apreciez rezultatul munci tale. Destul de 3D si foarte folositor. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuBB Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Simplu, dar frumos. Si mie imi place. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Foarte frumos lucrat, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudi Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Nu prea îmi place fontul pe care l-ai folosit dar efectul este interesant.Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Lucarea este foarte fumoasa.Mergea un alabastru putin mai inchis la culoare,cum este cel de la moderator,in rest este chiar ok,fontul este unul bun.Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) A iesit misto, felicitari . Arata bine, felicitari Simplu si frumos Felicitari Ai facut o treaba buna, chiar imi place. FELICITARI! E cam simplu, felicitari pentru munca depusa!! Destul de reusit, felicitari pentru munca depusa! Frumos , 10+ Foarte frumos ! Felicitari! Foarte frumos Felicitari pentru munca depusa ! Evitati astfel de posturi. Cei care posteaza sunt obligati sa comenteze lucrarea in minim 2 propozitii. Exemplu de comentariu corect: "Imi place ca ai folosit fontul X si cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnaturii. Totusi, nu mi-a placut cum ai pozitionat acel render langa text. Iti urez succes in continuare!" Edited July 30, 2013 by F4L oTo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Probabil parerea mea nu te intereseaza, dar am sa o postez. Este un 3D effect foarte reusit. Imi place culoarea, imi place shadowul, imi place fontul. Ca un sfat, incearca sa mai adaugi ceva, lucrarea pare putin cam simpla. Mult succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts