Jump to content

SOTW #40

Alpha287
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week number: 40
  • Tema: Real people - vezi stock | vezi stock | vezi stock
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 5.08.2013, ora 10:00
  • Alte precizari: Folositi unul din stock-urile de mai sus. Aplicati efecte, dupa caz decupati personajul si intrati in concurs cu o lucrare ce merita premiata. Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #40", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ".

/ Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro.

Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd

Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

1,3,4,7 - dimensiuni probabil vor fi descalificate deci.

Vot 2 deoarece imi place simplitatea, cu toate ca a aruncat textura aia in stanga imaginii si da urat. e mai buna ca celelalte parerea mea.

1,3,4,7 - dimensiuni probabil vor fi descalificate deci.

Vot 2 deoarece imi place simplitatea, cu toate ca a aruncat textura aia in stanga imaginii si da urat. e mai buna ca celelalte parerea mea.

Am verificat lucrarea nr. 3 si se incadreaza perfect in dimensiuni.

Votez 3, este cea care arata cel mai bine. Aproape ca mi-as printa-o si mi-as pune-o pe perete, doar pentru ca arata bestial. Acel spotlight din spate si felul in care i-a pus un fel de efect de descompunere este pur si simplu FOARTE TARE. Marimea de awesomeness a textului nu prea se compara cu cea a efectelor de pe lucrare, dar fata de restul, este foarte buna.

Edited by Kevinster

La 3 SOTW-uri nevotate ( fara sa fiti invoiti ) , veti fi eliminat. Pentru a va invoi este de ajuns un simplu PM.

Shooter - cerere de inactivitate

MrYonutz - primesti 1 avertisment pentru ca nu ai votat

Fiveo - primesti 1 avertisment pentru ca nu ai votat.

Cei care ati fost avetizati, daca veti primi alte 2 avertismente in viitor, veti fi eliminati din juriu

Dimensiunile au fost respectate. Nu stiu de ce nu ati verificat daca tot aveti dubii. Data viitoare va rog sa postati si semnatura pe care o votati, nu numai numarul ei.

Castigatorul acestei editii este Te rog sa imi trimiti PM cu emailul de pe clienti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.