South Borney Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung Galaxy J7 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia 2303. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung.4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android.5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Orange.6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Este un telefon foarte bun pentru jocuri s.a.m.d https://imgur.com/a/QiSbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
hards7yleee Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Huawei Y6 II 2062. Care a fost primul vostru telefon mobil: S33. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Huawei4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 5.45. În ce rețea de telefonie sunteți: Otange6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): Telefonul are o memorie de 16 GB si 2GB Ram, se descurca in nevoiile de zi cu zi. Telefonul are un design foarte frumos si vine cu o folie de plastic la pachet. Este rezistent la socuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Rudy Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent:Iphone6 s si sunt super multumit2. Care a fost primul vostru telefon mobil:Nu mai tin minte3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent:Iphone 6 s4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil:IOS5. În ce rețea de telefonie sunteți:DIGI.Mobile6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruddet Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Lenovo A50002. Care a fost primul vostru telefon mobil:Lenovo A50003. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent:Lenovo4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil:Android5. În ce rețea de telefonie sunteți:Digi6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere):ii plin de virusi si ii si spart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei687 Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: iPhone 82. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia 33103. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: iPhone4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil:iOS6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere):Foarte mulțumit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 (edited) 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: note 82. Care a fost primul vostru telefon mobil: allview a 4 you3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: samsung4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: 8.15. În ce rețea de telefonie sunteți: vodafone 6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): 6gb ram, memorie 64gb, 2 camere spate, amprenta iris etc. // nu merge sa pun poza, dar banuiesc ca il stie multa lume. Edited January 26, 2019 by Raul119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Daddy Bray Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Samsung Galaxy S8 +2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nu imi mai aduc aminte bine, dar cred ca am avut un sony ericsson sau un nokia c 3103. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil:Android6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere):Pot sa spun ca este un telefon foarte bun. Designul este ok, memodir ram cat si interna sunt bune, camera foto este destul de buna ba chiar pot sa spun ca pe o scara de la 1 la 10 este un 9.50. Sunt foarte multumit de el si nu regret pentru achizitionarea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMarian Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung Galaxy Young Blue2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Samsung cu clapeta3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 4.15. Ce retea de telefonie folositi (optional): Orange6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: compact, dar puternic Desi este compact, Samsung Galaxy Young prezinta o serie de functii avansate si o performanta puternica. Cu ajutorul ecranului integral tactil de 3,27 inchi, vei putea sa te bucuri de toate functiile avansate ale telefonului. Iar, datorită procesorului de 1 GHz, totul funcţioneaza mai rapid, indiferent dacă accesezi fotografii, muzică, videoclipuri şi multe altele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Vladislav Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung Galaxy J52. Care a fost primul vostru telefon mobil: Un LG cu butoane.3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung.4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android.5. Ce retea de telefonie folositi (optional): -6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Este un telefon foarte bun, dupa parerea mea care isi merita banii din plin, nu e asa de scump, specificatiile tehnice sunt foarte bune, in raport calitate-pret, bateria este de 3000 mAh, procesorul 1.6 gHz...un telefon bun si rezistent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mydoom Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Iphone 7+2. Care a fost primul vostru telefon mobil: blackberry curve 93203. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: iPhone4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: IOS5. În ce rețea de telefonie sunteți:Orange [MD]6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): Destul de perfect :))...Pentru anii lui este destul de bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzard ToV Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent:Huawei Mate 102. Care a fost primul vostru telefon mobil:Nokia 11003. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent:Huawei4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil:Android 8.0.05. În ce rețea de telefonie sunteți:Digi si Telekom6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere):Il am de cv timp si inca nu imi face probleme,face poze ok nu am ce sa zic de el e perfect pentru mine momentan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru M. Nicolae Posted April 14, 2019 Share Posted April 14, 2019 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Motorola Moto E52. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Motorola4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 8.05. În ce rețea de telefonie sunteți: Digi / Vodafone6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): Telefonul este ok, nu am intampinat pana acum probleme cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii. Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: LG X power 22. Care a fost primul vostru telefon mobil: Huawei 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: LG4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 8.1.05. În ce rețea de telefonie sunteți: Orange6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere? Este un telefon foarte bun. Bateria are 4500 mAh. Isi merită banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXaN.MOCANU Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Isus Zenfone 42. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Isus4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 8.05. În ce rețea de telefonie sunteți: Orange6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): Telefonul este foarte bun, nu am avut probleme cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLaurentiu Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung Galaxy S10 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Motorola V500 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung. 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android. 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Orange. 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Inafara de o mica problema cu senzorul de proximitate pe care o vor repara cei de la Samsung din cate mi-au spus, este un telefon bun pentru multi-tasking. https://s12emagst.akamaized.net/products/20114/20113791/images/res_c8f1276fa0f35692ff77ec22a6fd1e6c_full.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DybalaFTW Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 (edited) 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Motorola One Macro2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Orange Hiro3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Motorola - Lenovo.4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Digi6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Este un telefon foarte bun pentru jocuri, face poze foarte bune, mai ales de la apropiere, un telefon 'de buget'. Edited February 17, 2020 by Madalin Ţi-am adăugat eu o poză. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Motorola G6 play2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Samsung Galaxy S33. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Motorola4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Digi6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Nu este un telefon foarte avansat, nu e facut pentru gaming sau ceva de genul, e un telefon simplu care își face treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Utakata Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: iPhone82. Care a fost primul vostru telefon mobil: Un Samsung cu clapeta3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Apple4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: iOS5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Vodafone6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Il am din iunie 2018 si nu am avut nicio problema cu el pana acum. Sunt foarte multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniRB Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Ce telefon mobil detineti in prezent: Redmi 6A Care a fost primul vostru telefon mobil: Nu mai stiu exact, cand eram mic (pe la 6-7 ani) am avut 2 telefoane cu butoane ale caror marci/modele nu le mai stiu. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Xiaomi Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android Pie In ce retea de telefonie sunteti: Digi, dar de ceva timp am probleme mari cu semnalul si conexiunea la Internet si ma bate gandul sa ma mut in alta retea. Mici detalii despre telefon, insotite de o poza cu acesta: Este un telefon bun si foarte ieftin, cu un raport calitate-pret excelent, tipic telefoanelor Xiaomi. Il am de un an si cateva luni si nu am nicio problema cu el, i-am actualizat sistemul de operare constant. Are 4GB RAM si 32GB de stocare. Daca vreti un telefon bun la un pret relativ redus (600-700 de lei) vi-l recomand pe acesta cu mare drag. Defapt, scriu aceasta postare chiar de pe el, in acest moment. Mai jos am atasat si o fotografie cu acesta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acura Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung Galaxy A512. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia C2-053. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung.4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android.5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Vodafone.6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Camera de 48 MP f/2.0. 4GB RAM. 4G+, Wi-Fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBloo.01 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: iPhone 11 Pro.2. Care a fost primul vostru telefon mobil: iPhone XS.3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: iPhone.4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: iOS (Apple).5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Orange.6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: iPhone 11 Pro -> 256 Gb Memorie, primul sistem cu camera triplă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orza Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Nickname: Orza Producător: Samsung Model: J3 (2017) Eşti mulţumit de el? Argumentează: Da, sunt foarte multumit. ( Il am de 2 ani si nu are nici o spartura/zgarietura avand in vedere ca l-am scapat de o gramada de ori pe jos, inca functioneaza destul de bine, nu am si nici nu am avut probleme cu el. Alte precizări: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Arhix Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung A8 2018 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia 1680 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil : Android 9.0 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Telekom 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Este un telefon cu un aspect premium, de flagship, dar cu pret si specificatii de mid-range. Rezistenta la apa IP 68 este indispensabila pentru mine, se spala foarte usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Vexen Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Iphone 7 plus. 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Un Nokia 6300 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Apple 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil : IOS versiunea 13.4.1 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Telekom 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: https://imgur.com/a/eCL7P14 Il detin de 3 ani si nu am avut nici o problema cu el. Merge perfect chiar am avut noroc cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: Samsung Galaxy S102. Care a fost primul vostru telefon mobil: Siemens C65 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Samsung.4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android.5. Ce retea de telefonie folositi (optional): Orange.6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Este un telefon foarte bun din toate punctele de vedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts