Jump to content

[B-Zone TV] Schimbarea conducerii

filezike
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-ZONE RPG2: Schimbarea conducerii

Gen: Actiune

Data: 1 august 2013

Scurta prezentare: Sawyer a renuntat la functie din motive personale iar Hefa il inlocuieste. Emperor sigur pe el ca primeste functia este surprins in mod neplacut ca nu este el viitorul owner.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=mzl_dnyzSgc

# Am aprobarea lui Hefa pentru a posta clipul.

Edited by FILEz

Felicitari este foarte amuzant acest videoclip, dar speram sa nu supere pe cineva:)))

Nu se supara nimeni, inainte de a face filmuletul i-am pus pe toti in PM si i-am intrebat si mi-a dat acceptul Hefa.

Bravo ma,ti-a iesit :))))

Nu, nu i-a ieșit. Ai pus invers parantezele în emoticon. N-are nicio logică. Eu înțeleg că voi vedeți în ultima vreme parodiile ca pe magneți de cruciulițe verzi ce vă măresc reputația și ego-ul, dar ce-ai făcut tu arată la fel de bine ca o cioară pe LSD. Eu nu mă pricep și tocmai de aia încerc să nu comentez în secțiunea asta, dar se vede clar că tu n-ai depus nici cel mai mic efort în ce-ai făcut. Ar trebui să fii excepția de la regulă și să fii sancționat tocmai pentru că ai pus numele comunității pe o așa prostie.

Nu, nu i-a ieșit. Ai pus invers parantezele în emoticon. N-are nicio logică. Eu înțeleg că voi vedeți în ultima vreme parodiile ca pe magneți de cruciulițe verzi ce vă măresc reputația și ego-ul, dar ce-ai făcut tu arată la fel de bine ca o cioară pe LSD. Eu nu mă pricep și tocmai de aia încerc să nu comentez în secțiunea asta, dar se vede clar că tu n-ai depus nici cel mai mic efort în ce-ai făcut. Ar trebui să fii excepția de la regulă și să fii sancționat tocmai pentru că ai pus numele comunității pe o așa prostie.

N-ai citit nici 3 posturi din topic-ul ăsta. În Ciberlynk aveam lag de asta nu corespund subtritarile bine, Hefa mi-a dat acceptul, am vorbit cu ei înainte și nu a avut nici o problemă. Eram sigur că se va băga unu ca tine în topic comentând aiurea. Am făcut destule pentru B-Zone la categoria CS să mă laud cu un simplu videoclip.

OFF: Welcome back.

ON: Dialogul mi se pare fulgerator, puteai face asta si in sa:mp cu efecte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.