Jump to content

Michael Jackson pe B-Zone?

Stefanos

Recommended Posts

Incedibil , va dati seama cat de iubit este Michael Jackson daca a ajuns sa fie creat si in san andreas + dansuri facute...

Interesant skinu , e facut perfect.

@Gabb dansurile sunt facute cu un fisier .. le bagi in cleo si apesi tasta 2 parca si pe urma faci dansurile.. asa am facut si eu am luat un fisier le-am bagat in cleo si imi spawnam masini in Single.

App: Stefan care este skinu de la ce civil..

@Gabb dansurile sunt facute cu un fisier .. le bagi in cleo si apesi tasta 2 parca si pe urma faci dansurile.. asa am facut si eu am luat un fisier le-am bagat in cleo si imi spawnam masini in Single.

App: Stefan care este skinu de la ce civil..

Serial Killer!

Cowboyul ala cu palarie neagra

Incedibil , va dati seama cat de iubit este Michael Jackson daca a ajuns sa fie creat si in san andreas + dansuri facute...

Interesant skinu , e facut perfect.

Pacat ca a murit , in ultimul an dau cam multe vedete '' coltul''

Nu e perfect skinul, dar e bun...il poti instala cu SAMI... www.sa-mp.b-zone.ro/tutoriale

Am si eu niste intrebari.

Cum poti baga skinuri dinastea? - Cu SAMI

Ce programe tre sa downloadez? - http://upload.b-zone.ro/download.php?file=...ller%20v1.1.exe

De pe ce site pot alege? - Sunt mult siteuri - www.gtainside.com / www.gtagarage.com

Daca bagi un skin,imi apare doar mie sau si celorlalti? - NU

...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.