TibiStanciu Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 @@meLinxD, Te-am prins de doua ori cu capcana. Mos ti-a distrus capcana, tu ai refacut-o peste cateva zile. Iar te-am prins cu ea, l-am chemat pe mos sa ti-o distruga. Dupa ce ti-a distrus capcana ai spus ce se poate vedea in poza urmatoare. Deci l-ai injurat pe Mos si ai fost si prins cu capcane de mai multe ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Nickname: Bagul Motivul: injurii ( de la nervi ) + capcana (cica). Descrierea situatie: am luat ban deoarece am injurat. si imi cer scuze, dar este un server survival PvP si un server de acest gen permite construirea unei capcane. insa acest server am vazut ca nu respecta acest ordin. ok. nu voi mai face capcane. Administratorul ce te-a banat: Pishky Screnshots/Dovezi: nu am facut screen cand am luat ban. IP-ul tau: 5.14.107.129 Altle precizari: sper sa iau unban si bafta in continuare ! Nu stiu unde ai vazut tu ca poti sa pacalesti playerii, dar aici nu iti merge. Nu ai dreptul la capcane defensive, gen lava daca se apropie de usa ta, dar nu ai voie sa pacalesti playerii. Ai primit ban jail, tempban de 2 ori, apoi ai intrat si ai injurat. Banul ramane. Asamenea comportament nu este acceptat aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTKrOnOs Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Nickname: ShappyMotivul: Iteme ilegaleDescrierea situatie: Nu stiu ce itm mai exact , tot ce itm am gasit v-am dat daca ma-i gaseam va dadeam , v-am dat si pana acum , u am folosit nimic ilegal pana acum.Administratorul ce te-a banat: PlayermitiScrenshots/Dovezi: nu enev IP-ul tau: 78.97.111.44Altle precizari: Va dadean tot daca gaseam , daca imi spui daca mai am poate cautam si ce minciuni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twin S4F Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 (edited) @@NUSUNTKrOnOs, Ai spus ca nu mai ai alte iteme si ca o sa ni le dai. Astea sunt minciunile. Ai ban 7 zile dar te anunt de pe acum ca sansa la helper ai pierdut-o. NU PRIMESTI UNBAN! EDIT: Asa si daca nu iti dadeam itemele inapoi sa inteleg ca nu ne dadeai si restul. Scrie clar in regulament, nu am ce sa iti fac. Edited October 16, 2015 by Twin si Karambit Link to comment Share on other sites More sharing options...
adefor99 Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 (edited) Nickname:erdil Motiv:Reclama Descrierea situatiei: iam spus la un prieten: hai sa intram pe play. si am luat ban permanent . Administratoru care ma banat: StereoNN Dovezi: am zis doar play nu am zis toata adresa si normal imi dadea ban temporar .. sau kick mute etc . Ipul-Tau:109.101.118.146 Alte precizari: nu meritam ban serios vreau sa ma joc cu un prieten + ca serverul este prea fain pls datimi unban va rog datimi unban Edited July 9, 2016 by adefor99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahweh Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Nickname:erdil Motiv:Reclama Descrierea situatiei: iam spus la un prieten: hai sa intram pe play. si am luat ban permanent . Administratoru care ma banat: StereoNN Dovezi: am zis doar play nu am zis toata adresa si normal imi dadea ban temporar .. sau kick mute etc . Ipul-Tau:109.101.118.146 Alte precizari: nu meritam ban serios vreau sa ma joc cu un prieten + ca serverul este prea fain pls datimi unban va rog datimi unban ai primit unban. data viitoare ai grija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanone Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Nickname: yanoneMotivul: bugDescrierea situatie: Am luat Ban Permanent, nu am vut sa ii zic mangerului mihai bug.ul pentru ca i.am zis lui mos la datorie Administratorul ce te-a banat: MihayScrenshots/Dovezi: http://imgur.com/a/yYvFrIP-ul tau: nu il stiu Altle precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 (edited) Nickname: yanone Motivul: bug Descrierea situatie: Am luat Ban Permanent, nu am vut sa ii zic mangerului mihai bug.ul pentru ca i.am zis lui mos la datorie Administratorul ce te-a banat: Mihay Screnshots/Dovezi: http://imgur.com/a/yYvFr IP-ul tau: nu il stiu Altle precizari: Vei primi ban 1 zi pentru folosire hack dupa care unban *Colt dreapta sus, ai grija cand faci screenshot. Data viitoare cand te prindem cu hack ai ban. Edited November 13, 2016 by Blep Blop 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCGuardian Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 (edited) Nickname: MCGUardianMotivul: Nu stiuDescrierea situatie: De ce mi-ai dat ban ???Administratorul ce te-a banat:Se vede in pozaScrenshots/Dovezi: http://imgur.com/a/6fwpzIP-ul tau: DynamicAltle precizari: Vreau unban abea ce am inceput sa fiu actvi pe server Edit : Nu mai zi de mama, ca eu nu mai am mama, ok ? Edited December 4, 2016 by MCGuardian Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZa Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Nickname: MCGUardian Motivul: Nu stiu Descrierea situatie: De ce mi-ai dat ban ??? Administratorul ce te-a banat:Se vede in poza Screnshots/Dovezi: http://imgur.com/a/6fwpz IP-ul tau: Dynamic Altle precizari: Vreau unban abea ce am inceput sa fiu actvi pe server Edit : Nu mai zi de mama, ca eu nu mai am mama, ok ? Ai primit ban pentru reclama. Banul ramane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCGuardian Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Ai primit ban pentru reclama. Banul ramane Ce reclama ? vreau dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZa Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Ce reclama ? vreau dovada Daca crezi ca ai primit ban pe nedrept ii poti face reclamatie adminului care te-a banat aici -->https://forum.b-zone.ro/forum/768-complaints/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SourceFTW Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Nickname: PATRON2kMotivul: Anti-KnockbackDescrierea situatie: Nush am intrat pe sv si am luat banAdministratorul ce te-a banat: pishkyScrenshots/Dovezi: http://imgur.com/a/vGv7u IP-ul tau: E pe nume nu pe IP!Altle precizari: sunt nevinovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Nickname: PATRON2k Motivul: Anti-Knockback Descrierea situatie: Nush am intrat pe sv si am luat ban Administratorul ce te-a banat: pishky Screnshots/Dovezi: http://imgur.com/a/vGv7u IP-ul tau: E pe nume nu pe IP! Altle precizari: sunt nevinovat Acest ban a fost dat cu un motiv intemeiat ai avut hack de anti-knockback dovada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Nickname: PATRON2k Motivul: Anti-Knockback Descrierea situatie: Nush am intrat pe sv si am luat ban Administratorul ce te-a banat: pishky Screnshots/Dovezi: http://imgur.com/a/vGv7u IP-ul tau: E pe nume nu pe IP! Altle precizari: sunt nevinovat In primul rand pishky este Ownerul serverului, decizia lui nu poate fi contestata de obicei In al doilea rand este ban temporar, nu permanent si l-ai primit pentru hack Banul nu va fi sters, astepti 2 zile si banul va expira Link to comment Share on other sites More sharing options...
SourceFTW Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Acest ban a fost dat cu un motiv intemeiat ai avut hack de anti-knockback dovada . Nu inteleg nimic ia-ti un PC decent si filmeaza minim 60 FPS altfel nu ma uit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TibiStanciu Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 @@SourceFTW, Banul ramane. Te asteptam inapoi in 3 zile. Te rog sa nu mai spamezi topicul, ai EDIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Nickname: CeaozMotivul: "."Descrierea situatie: Eram la minat, cand dintr-o data. Ban pe motivul "."Administratorul ce te-a banat: AvrielScrenshots/Dovezi: http://i.imgur.com/GMzv7oH.pngIP-ul tau: -Altle precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TibiStanciu Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 @@Fiveo, A fost un ban dat abuziv, ai primit unban, moderatorul a primit remove. Ne cerem scuze pentru neplacerile create. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarknessMC Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Nickname: DarknessMC Motivul: am injurat. Descrierea situatie:eram pe sectiune survival si mi-am facut un sistem cu redstone dar dintr-o data sa dat restart la sectiune , iar cand am intrat pe sectiune nu am mai avut sistemul.Administratorul ce te-a banat: pishkyScrenshots/Dovezi:https://yadi.sk/i/t0pwd9o33BUq54IP-ul tau:IDKAltle precizari: IDK Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZa Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Nickname: DarknessMC Motivul: am injurat. Descrierea situatie:eram pe sectiune survival si mi-am facut un sistem cu redstone dar dintr-o data sa dat restart la sectiune , iar cand am intrat pe sectiune nu am mai avut sistemul. Administratorul ce te-a banat: pishky Screnshots/Dovezi:https://yadi.sk/i/t0pwd9o33BUq54 IP-ul tau:IDK Altle precizari: IDK Banul e temporar o sa poti intra pe server dupa ce expira Link to comment Share on other sites More sharing options...
imHulkk Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Nickname: valoareboss123Motivul: am ingresitrat din greseala numele asta si vreau pe numele ThehulkkYTBDescrierea situatie: Nu pot face alte conturiAdministratorul ce te-a banat: -Screnshots/Dovezi: - IP-ul tau: staticAltle precizari: Dati parola prin pm nu stiam unde sa fac topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Nickname: valoareboss123 Motivul: am ingresitrat din greseala numele asta si vreau pe numele ThehulkkYTB Descrierea situatie: Nu pot face alte conturi Administratorul ce te-a banat: - Screnshots/Dovezi: - IP-ul tau: static Altle precizari: Dati parola prin pm nu stiam unde sa fac topic. S-a rezolvat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBU ZEW Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nickname: HwlkMotivul: cică X-RayDescrierea situatie: Am ieșit de pe minecraft să joc alt joc și când să intru, pac văd că am ban.Administratorul ce te-a banat: FalcoN35Screnshots/Dovezi: AiciIP-ul tau: staticAltle precizari: Vreau niște dovezi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nickname: Hwlk Motivul: cică X-Ray Descrierea situatie: Am ieșit de pe minecraft să joc alt joc și când să intru, pac văd că am ban. Administratorul ce te-a banat: FalcoN35 Screnshots/Dovezi: Aici IP-ul tau: static Altle precizari: Vreau niște dovezi.. Banul ramane, dovada o gasesti Aici Dar, nu va fi permanent, ci 4 zile. Data viitoare cand folosesti hack-uri sanctiunea poate fi mai drastica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts