Jump to content

[B-ZONE-TV] Teylo's Story VI - OLIMPIADA

MyAir
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Teylo's Story VI - OLIMPIADA

Gen: Comedie

Data: 06/08/2013

Scurta prezentare: In direct si in reluare, Krysty Senzationescu face rating la olimpiada de vara. BOOM !

Link:

Multumiri lui Darkilic14 pentru tot!

''Baiatul in carucior este la terapie intensiva,are o perfuzie in roata'' =)))

Foarte frumos, asteptam si partea a7-a :X:))

Edited by rTs Doddy

Deja incep sa fie cam nesarate glumele si seci. Va cam repetati si ramaneti in pana de idei. Pe langa ca doar instigati cu videourile astea, parerea mea ca incepeti deja sa deveniti ridicoli. Just my two cents. :D

Deja incep sa fie cam nesarate glumele si seci. Va cam repetati si ramaneti in pana de idei. Pe langa ca doar instigati cu videourile astea, parerea mea ca incepeti deja sa deveniti ridicoli. Just my two cents. :D

Avem diabet, ne scuzi trebuie sa limitam cantitatea de 'sare' . Multumim pentru opinie, apreciez, dar nu te obliga nimeni sa razi. Bafta in continuare.

Este prea super :)).

Aveti multe dume in voi :P :P

La cat mai multe episoade, pacat de regula aia cu numele in titlu...

Pe ce server a fost facut filmul? Movie?

Edited by South aLLx

:)):)) :)) Cum sa nu razi cand vezi totul ca la OTV ? :)):))

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

HAI CU PARTEA A 7-A

Nu mai pot de ras..... nici nu stiu cu ce sa incep... clar este ca totul imi place :))). Acesta este cel mai reusit episod. Se vede ca ati muncit la el ceva zile. Felicitari. Asteptam partea a 7-a !! Sa fie si mai tare !! :)))

Era interesant daca nasul abuza de functia sa, dadea la cei din ring /sethp 0 si castiga. Aia tipau: "POST POST" iar nasul isi dadea un minigun. Multimea vazand ca e amenintata incepeau sa-l aclame. Apoi venea teylo si de acolo se isca o bataie generala. Doar o parere :)

Frumos da' nu prea :)

Mno, n-am ce sa zic prea mult, eu m-am uitat in mare parte doar la stirile alea din bara de jos. M-am uitat mai sus cand am auzit melodia aia de la Nasu' K si dupa am vazut ca e destul de tare. Chiar daca n-ati stat prea bine la calitatea filmarii sau a efectelor, sunetul si glumele au fost destul de dragute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.