Jump to content

B-Zone Games Signature

Daves
 Share

Recommended Posts

Frumoasa semnatura! E speciala, caci cuprinde toate partitiile comunitatii. Ideea e foarte buna si ti-a si iesit foarte bine!

Felicitari pentru initiativa si staruinta!

Imi plac urmatoarele lucruri:

- Faptul ca ai pus cam toate jocurile de pe comunitate intr-un logo.

- Faptul ca ai fost orginal.

Felicitari pentru munca depusa, te asteptam si cu alte creatii !

Imi place ca esti original . Continuua tot asa .

Felicitari !

Frumosa creatia...tine-o tot asa!

Evitati astfel de posturi daca nu doriti sa se treaca la sanctionari. Exprimati parerea voastra in mai mult de 5-6 cuvinte. Spuneti ce va place ce nu, ce ar trebuii inbunatatit sau orice care sa-l ajute pe cel care a facut lucrarile. Astfel de posturi sunt inutile si se sanctioneaza, asta e un avertisment verbal, momentan.

Edited by F4L oTo

A ieşit bine şi frumoş, un contur cât de mic l-ar fi ajutat să iasă mai mult în evidenţă (nu ceva pompos sau gros neapărat), ceva simpluţ.

Felcitări oricum, nu te lăsa indiferent că vei primi critici, părerile vor fi mereu împărţite, unora s-ar putea să le placă în întregime, altora mai pe alocuri, altora deloc.

Edited by maKeD

Puteai alege niste poze mai reprezentative la cateva din ele, parerea mea. si nu este chiar asa de extraordinar, cum a spus si kevinster, dar ti-a iesit cat de cat. Keep work!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.