Daves Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 (edited) Sper sa va placa ! Astept sugestii si pareri. Daca v-a placut, imi puteti multumi printr-un Edited August 9, 2013 by Daves 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sper sa va placa ! Astept sugestii si pareri. Felicitari, foarte frumos, ai cuprins intr-o semnatura toata comunitate. Te felicit pentru idee si pentru asezare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P r i C i Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Ingenioasa idee ! Felicitarile mele ! Spor la urmatoarele creatii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeZZ Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Foarte frumoase apreciem munca ta si te mai asteptam cu alte lucrari Link to comment Share on other sites More sharing options...
S k e l e T Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 O idee foarte ingenioasa. Meriti toate laudele. Spor la treaba. O idee foarte ingenioasa. Meriti toate laudele. Spor la treaba. O idee foarte ingenioasa. Meriti toate laudele. Spor la treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Frumoasa semnatura! E speciala, caci cuprinde toate partitiile comunitatii. Ideea e foarte buna si ti-a si iesit foarte bine! Felicitari pentru initiativa si staruinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW SweeT Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Foarte frumos, nu am ce zice e de nota 10++++, daca continui tot asa e foatre bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Imi place cum arata. Ti-am dat si plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Imaginile trebuiau sa fie mai mari, textul este bine incadrat, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Umpic mai mare daca le faceai,si erau perfecte Oricum si asa se vede destul de bine. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Frumoase felicitari pentru munca depusa si te asteptam cu lucrari noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Imi place cum ai cuprins tot, ai avut o idee frumoasa. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Imi place ca esti original . Continuua tot asa . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Bz Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Imi plac urmatoarele lucruri: - Faptul ca ai pus cam toate jocurile de pe comunitate intr-un logo. - Faptul ca ai fost orginal. Felicitari pentru munca depusa, te asteptam si cu alte creatii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Foarte frumos,bine asezate si decupate frumos,totusi putin mai mare trebuia,dupa parerea mea. Felicitari pentru efort ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venturas Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Ideea asta a ta cuprinzand toate jocurile comunitatii intr-un logo, il face sa fie foarte frumos. Felicitari pentru idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Frumosa creatia...tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 (edited) Imi place ca esti original . Continuua tot asa . Felicitari ! Frumosa creatia...tine-o tot asa! Evitati astfel de posturi daca nu doriti sa se treaca la sanctionari. Exprimati parerea voastra in mai mult de 5-6 cuvinte. Spuneti ce va place ce nu, ce ar trebuii inbunatatit sau orice care sa-l ajute pe cel care a facut lucrarile. Astfel de posturi sunt inutile si se sanctioneaza, asta e un avertisment verbal, momentan. Edited August 11, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Mama, cat de tare. Ai luat 5 screen-uri, le-ai lipit si ai pus un text. Meriti Designer, omule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maKed0 doar pe forum Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 (edited) A ieşit bine şi frumoş, un contur cât de mic l-ar fi ajutat să iasă mai mult în evidenţă (nu ceva pompos sau gros neapărat), ceva simpluţ. Felcitări oricum, nu te lăsa indiferent că vei primi critici, părerile vor fi mereu împărţite, unora s-ar putea să le placă în întregime, altora mai pe alocuri, altora deloc. Edited August 11, 2013 by maKeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Interesantă acestă lucrare dar pe mine personal nu m-a impresionat, au mai fost făcute altfel de suveniruri mult mai reuşite, felicitări oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Puteai alege niste poze mai reprezentative la cateva din ele, parerea mea. si nu este chiar asa de extraordinar, cum a spus si kevinster, dar ti-a iesit cat de cat. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Îmi place cum ai aşezat în pagină imaginile, dar fontul şi stilul lasă de dorit. Felicitări pentru munca depusă ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn AndReeY Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Foarte frumos! Chiar a iesit bine. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts