inactive Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Imi place cum ai lucrat, ti-am acordat un plus. As fi preferat ca renderele sa nu contina stroke. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Bz Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Felicitari pentru munca depusa, mie unul mi se par destul de frumoase.... Daca ai fii pus skinurile originale care sunt acum la factiuni, ar fii fost mult mai frumoase.. Felicitari ! continua sa lucrezi in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Chiar imi place cum ai lucrat. Poate o sa faci una si cu Green Street Bloods !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Felicitari pentru creatii,sunt superte O voi adauga si eu pe cea cu Vietnamese Link to comment Share on other sites More sharing options...
P r i C i Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Felicitari pentru munca depusa ! Asteptam si pentru factiunile pasnice [Toate factiunile] ! Spor la treaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Niste lucrari foarte bune si bine lucrate! Continua sa reazlizezi astfel de lucrari reusite! Felicitari pentru starunita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Foarte frumos, felicitari. Sunt chiar foarte bine lucrate, mie unul imi place acel contur (stroke). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW SweeT Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Frumos, imi place, mai poti face si cu celelate cum ar fi cu ce a ramas, ca mi-as dori sa-mi pun si eu cu TTC, oricum sunt de nota 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daves Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Nu sunt rele, chiar imi place ideea dar acel stroke strica mult. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHoZoNNN Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sunt urate. Mie nu imi plac. Foarte putin reusite sunt cele cu VTB si cu El Loco. Sunt unele skinuri puse aiurea, si masina pe factiune la fel. Si Hitman, ce legatura are masina accea din GTA 4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sunt bunicele, toate sunt pixelate si efectele sunt prost alese, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Textului ii trebuia adaugat niste efecte, oricum, sunt frumoase, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefu sefilor Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Ideea este geniala. Scrisul este putin urat iar contrasul la fel, dar unde sunt si cu cele lalte factiune ? Oricum bravo pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sunt realizate bine, dar la unele sunt unele greseli. La hitman trebuia sa pui o masina reprezentativa, buffalo si un sparrow, zic eu. Iar partea cu stroke-ul, puteai incerca si fara, ar fii iesit mai frumos. Keep work, niste lucrari excelente. +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sunt super realizate DAR unele masini nu inteleg ce legatura au cu respectivele factiuni, gen Cadrona la Verdant. Oricum sunt foarte bine realizate, iar skinurile folosite sunt super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Frumoase felicitari pentru munca deposa si te asteptam cu lucrari noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Imi place cum ai cuprins tot, ai avut o idee frumoasa. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chop Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Foarte reusite chiar imi place,cred ca le voi folosi..la Hitman Agency imi place ca ai ales ceva din GTA IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Ti-au iesit foarte frumos , felicitari ! Doar ca la logo Vietnamese Boys era mai frumos daca puneai noul skin de lider . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Felicitari pentru munca depusa, mie unul mi se par destul de frumoase.... Daca ai fii pus skinurile originale care sunt acum la factiuni, ar fii fost mult mai frumoase.. Felicitari ! continua sa lucrezi in continuare. "continua sa lucrezi in continuare" )) 1-0 la romana Felicitari pentru munca depusa,sunt foarte reusite. Cred ca ar fii fost mai ok daca nu faceai conturu la skinuri si masini,oricum iti voi acorda un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venturas Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Nu pot sa spun ca sunt perfect, deoarece nu ai pus cu Taxi. Totusi, felicitari pentru munca depusa. Se vede ca ai muncit la ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Chiar imi place...apropo Celelalte logo-uri sunt pe drum...sau astea sunt toate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maKed0 doar pe forum Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Felicitări! Sunt frumoase, la asta mă refeream într-un topic anterior unde am spus că ar fi mers personalizate, dacă foloseai un altfel de font la numele facţiunilor ieşeau şi mai mult în evidenţă. Întrebare: de ce nu ai făcut pentru toate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Ceva nu e în regula cu Stroke-ul, şi la decupat mai ai de lucrat, fontul e unul bine ales la fel şi stilul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts