Jump to content

shadow2cs - problema USB

Share

Recommended Posts

Nume: BoSsCS

Ce problema ai?: La USB

O scurta descriere a situatiei: Cand oun orice stick/ card imi afiseaza ca e gol.... cand defapt el contine fisiere!

Screenshot: ytfvgyjfv.jpg

Alte precizari: Ce trebuie sa fac??

Multumesc!

Edited by BoSsCS

@@BoSsCS, My Computer ----> Tools ( bara de sus ) ----> Folder options ----> View ( tabul ) ----> Hidden files and folders ----> Show hidden files and folders ( bifeaza şi dăi ok )

Sau întra în control panel la Folder options şi fă la fel cum am zis mai sus, iar apoi o să poti vizualiza fişierele.

Succes.

@@BoSsCS, My Computer ----> Tools ( bara de sus ) ----> Folder options ----> View ( tabul ) ----> Hidden files and folders ----> Show hidden files and folders ( bifeaza şi dăi ok )

Sau întra în control panel la Folder options şi fă la fel cum am zis mai sus, iar apoi o să poti vizualiza fişierele.

Succes.

Imi apare un folder cu numele RECYCLER si in el am astea ---> image.jpg

Ce are?

@@BoSsCS,

My Computer>Tools>Folder and search options>View>Debifeaza "Hide protected operating system files(Recommended)">Apply

Acum imi afiseaza. Dar mai am 1 problema: imi apar cateva foldere si 1 fisier pe desktop , si folederele alea au numele in "chineza" ---> das_D.jpg

- cand vreau sa intru in oricare dintre folderele respective, imi apare erroarea asta ---> gedvfazwg.jpg

Este posibil ca sa fie o problema din windows, e prima data cand vad ca iti apar chinezarii pe desktop cand bifezi hidden folders, ceea ce nu ar trebui sa iti apara pe desktop , deci reinstaleaza windowsul , formatand tot pc-ul , nu doar windowsul ( partitia c deobicei ).

Este posibil ca sa fie o problema din windows, e prima data cand vad ca iti apar chinezarii pe desktop cand bifezi hidden folders, ceea ce nu ar trebui sa iti apara pe desktop , deci reinstaleaza windowsul , formatand tot pc-ul , nu doar windowsul ( partitia c deobicei ).

Am reinstalat windowsul acum 2 zile...

Am reinstalat windowsul acum 2 zile...

Ai si formatat tot pc-ul , nu doar partitia c?

Incearca stik-ul pe alt pc / laptop , daca merge este posibil sa fie o problema si la porturile tale de la spatele pc-ului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.