Jump to content

Conceptul Cadillac Elmiraj, prezentat oficial la Pebble Beach.

uqpu
 Share

Recommended Posts

Conceptul Cadillac Elmiraj, prezentat oficial la Pebble Beach.

Americanii de la General Motors arată încă o dată că nu le pasă de recesiune şi aşa cum au făcut-o în 2011 tot la Pebble Beach, revin cu un nou concept de lux, intitulat sugestiv Elmiraj.

cadillac-elmiraj-concept-front.jpg?width=610&height=343

La lansarea din 2011 la Pebble Beach,
făcea furori prin formele şi luxul cu care a fost înzestrat de cei de la GM.

Anul acesta americanii ridică ştafeta şi prezintă în cadrul aceluiaşi eveniment conceptul Cadillac Elmiraj, despre care oficialii General Motors spun că reprezintă prima treaptă în filozofia de design a companiei, şi nu prefaţează neapărat un posibil model de serie.

cadillac-elmiraj-concept-01.jpg?width=600&height=398

Conceptul Cadillac Elmiraj, prezentat oficial la Pebble Beach

Americanii de la General Motors arată încă o dată că nu le pasă de recesiune şi aşa cum au făcut-o în 2011 tot la Pebble Beach, revin cu un nou concept de lux, intitulat sugestiv Elmiraj.

cadillac-elmiraj-concept-front.jpg?width=610&height=343

• cadillac-elmiraj-concept-01.jpg?width=100&height=63

• cadillac-elmiraj-concept-02.jpg?width=100&height=63

• cadillac-elmiraj-concept-11.jpg?width=100&height=63

• cadillac-elmiraj-concept-03.jpg?width=100&height=63

• cadillac-elmiraj-concept-04.jpg?width=100&height=63

• cadillac-elmiraj-concept-05.jpg?width=100&height=63

La lansarea din 2011 la Pebble Beach,
făcea furori prin formele şi luxul cu care a fost înzestrat de cei de la GM.

Anul acesta americanii ridică ştafeta şi prezintă în cadrul aceluiaşi eveniment conceptul Cadillac Elmiraj, despre care oficialii General Motors spun că reprezintă prima treaptă în filozofia de design a companiei, şi nu prefaţează neapărat un posibil model de serie.

cadillac-elmiraj-concept-01.jpg?width=600&height=398

Vorbim despre o caroserie modelată în forma clasică de GT, cu capota lungă şi spatele scurt, ce se sprijină pe un set de jante imense, de 22 de inci. Farurile şi stopurile au primit lumini verticale cu LED, în forma tradiţională Cadillac.

Ascuns sub emblema Vsport stă un propulsor V8 monstruos, de 4,5 l, capabil să producă 500 CP şi un cuplu maxim de 678 Nm, destul cât să propulseze coupé-ul de 1.814 kg la viteze ameţitoare.

cadillac-elmiraj-concept-09.jpg?width=600&height=398]

La interior domină finisajele din titaniu alternate cu inserţii de piele de culoarea caramelului, habitaclul fiind axat pe lux şi pe o fluiditate cât mai mare a formelor. Mai multe imagini cu conceptul găsiţi în galeria foto de mai sus.

Sursa:
Edited by GaJ

Masina puternica, masiva. Are un design exterior elegant, masina pentru presedintie. Motorizarile masinii sunt atat cat trebuie sa fie, 500 CP, adorabila. I like it!

Am ramas placut surprins. Inca o data cei de la GM ne demonstreaza ca stiu ce fac. Deci este uimitor cat de bine au finisat aceasta masina. Nava spatiala. Oricum, ceea ce ador la ea sunt jantele de 22 de inci, "imense" asa cum au spus cei ce au redactat acest reportaj. Intr-adevar, jante de 22 inci sunt mari, foarte mari, dar in comparatie cu aceasta bijuterie la fel de mare, sincer nici nu am bagat de seama...abea cand am citit m-am uitat mai bine. Foarte frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.