Leventhe Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 (edited) Salutare tuturor! Incepand de astazi, m-am decis sa imi incep "cariera" in Photoshop. M-am decis sa deschid acest topic cu intentia de a va arata "aventura" mea in aceasta "arta". M-am decis sa invat fara tutoriale, exact cum am invatat sa folosesc si Sony Vegasul. Toate cele de mai jos sunt create astazi, prima zi ca utilizator al photoshopului. Le-am postat pe cele care mi-au iesit bine. Am facut multe avatare si semnaturi, dar majoritatea au fost niste FAILURI, mai ales primele, pe care am ales sa le sterg. Le-am lasat doar pe cele pe care le consider mai reusite. AVATARE: SEMNATURI: NOTA: -Astept pareri, sfaturi si critici (in limita bunului simt). -.PSD-urile le voi tine intotdeauna inca 3 zile (72h) din momentul in care am postat pozele. Edited August 21, 2013 by Blaze 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Vladyyyyy Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Frumoase, o să apelez la tine pentru câteva lucrări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 (edited) Frumoase, o să apelez la tine pentru câteva lucrări. Voi incerca sa te ajut cu cea mai mare placere. Totusi, apeleaza la echipa de designeri a comunitatii. Sunt inca un incepator. Edited August 21, 2013 by Blaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Frumoase lucrari. Pentru inceput esti bunicel pot spune. Incearca sa faci textul sa se incadreze si sa se vada mai bine in imagine. Uneori bagi un contrast prea mare, ori folosesti un efect prea mult, incearca sa te limitezi si sa iti iasa cat mai frumos posibil. Astept in continuare lucrari de la tine, sunt curios sa vad ce poti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 (edited) Frumoase lucrari. Pentru inceput esti bunicel pot spune. Incearca sa faci textul sa se incadreze si sa se vada mai bine in imagine. Uneori bagi un contrast prea mare, ori folosesti un efect prea mult, incearca sa te limitezi si sa iti iasa cat mai frumos posibil. Astept in continuare lucrari de la tine, sunt curios sa vad ce poti. Uneori am tendinta sa exagerez din orice punct de vedere. Stii asta prea bine. Voi urma sfaturile tale. Multumesc frumos! Deja lucrez la cateva lucrari noi, care pot spune ca au iesit ceva mai bine. Edited August 22, 2013 by Blaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoWay25 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Arata bine, continua ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 (edited) Buna seara, B-Zone! Astazi am avut putin timp liber si am mai creat cateva avatare. Astept pareri bune sau rele, sfaturi si critici (in limita bunului simt). Primul nu este foarte reusit. Am incercat sa fac un effect dintr-o poza cu un bustean si aia a iesit. Edited August 22, 2013 by Blaze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazviTnx Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 (edited) Hmm..pentru inceput zic eu ca e bine. Incearca sa nu mai folosesti grunge-uri la avatare, si mai multe efecte de culoare gen : Exposure, Curves, Gradient Map, Vibrance...etc..si ai grija la redimensionarea pozelor. Iar despre text, incearca sa folosesti font-uri mai simple "Serif"..nu toate imbarligaturile. Edited August 22, 2013 by RazviTnx xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Sunt destul de reusite lucrarile. Daca te tii de treaba si nu mai exagerezi cu culorile, o sa ai niste lucrari perfecte. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A u r a s Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Sunt destul de reustite lucrarile, imi place in special cea cu Dr.House. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Textul nepotrivit si stock neincadrat bine--->Oribile Tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Arata bine, continua ! Sunt destul de reusite lucrarile. Daca te tii de treaba si nu mai exagerezi cu culorile, o sa ai niste lucrari perfecte. Keep work! Sunt destul de reustite lucrarile, imi place in special cea cu Dr.House. Multumesc frumos pentru pareri! Hmm..pentru inceput zic eu ca e bine. Incearca sa nu mai folosesti grunge-uri la avatare, si mai multe efecte de culoare gen : Exposure, Curves, Gradient Map, Vibrance...etc..si ai grija la redimensionarea pozelor. Iar despre text, incearca sa folosesti font-uri mai simple "Serif"..nu toate imbarligaturile. Am tendinta sa exagerez cu efectele si in Sony Vegas, nu numai aici. Pana nu are 17 mii de efecte un clip de 3 secunde nu ma simt bine. Textul nepotrivit si stock neincadrat bine--->Oribile Tutoriale! Sunt totusi la inceput. Am zis ca astept critici in limita bunul simt, deci nu primesti warn. Totusi tine cont ca sunt primele mele creatii si ca si tu (daca semnatura si avatarul sunt facute de tine si te pricepi in Photoshop) ai fost la fel la inceput. Oricum, multumesc pentru sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNrobert ZEW Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Pentru inceput sunt frumoase Lasa ca te perfectionezi. Daca cineva iti jigneste lucrarile sa nu pui la suflet. Am tendinta sa exagerez cu efectele si in Sony Vegas, nu numai aici. Pana nu are 17 mii de efecte un clip de 3 secunde nu ma simt bine. Sunt totusi la inceput. Am zis ca astept critici in limita bunul simt, deci nu primesti warn. Totusi tine cont ca sunt primele mele creatii si ca si tu (daca semnatura si avatarul sunt facute de tine si te pricepi in Photoshop) ai fost la fel la inceput. Oricum, multumesc pentru sfat. Iti ies misto clipurile cu multe efecte. Tin minte ca mi-ai aratat 1 clip de-al tau. L-am cautat dar nu l-am mai gasit. Cred ca l-ai sters. Lasa-l Andy. Toti au fost asa. Unii uita de unde au plecat si nu stiu sa incurajeze incepatorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Pentru inceput sunt frumoase Lasa ca te perfectionezi. Daca cineva iti jigneste lucrarile sa nu pui la suflet. Iti ies misto clipurile cu multe efecte. Tin minte ca mi-ai aratat 1 clip de-al tau. L-am cautat dar nu l-am mai gasit. Cred ca l-ai sters. Lasa-l Andy. Toti au fost asa. Unii uita de unde au plecat si nu stiu sa incurajeze incepatorii. L-am sters odata cu contul. Lucrez la cateva avatare si semnaturi. Daca totul iese bine, la noapte pe la 12 le voi posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TracK Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Sunt foarte reusite imi place foarte mult a 2 poza..e super Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrYssTyy Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Frumoase lucrari. tinete de photoshop ca ajungi sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Salut! Am revenit cu cateva creatii noi! AVATARE: SEMNATURI: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Salut! Mi-am facut timp asta seara si am mai facut cateva creatii. Postez doar 3 dintre ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Jmeq creatiile, mai lasa din overlay, incearca ceva inchis cum e avatarul meu proaspat scos din Photoshop de 5 minute Pune un exposure - 0,20 si Offset +0,0300, si mai putine efecte pe text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Frumoase lucrari , bravo. Succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Jmeq creatiile, mai lasa din overlay, incearca ceva inchis cum e avatarul meu proaspat scos din Photoshop de 5 minute Pune un exposure - 0,20 si Offset +0,0300, si mai putine efecte pe text. Frumoase lucrari , bravo. Succes in continuare. Multumesc pentru pareri! Incerc sa invat noi efecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Foarte frumoase toata creatiile,cand am nevoie pot sa-ti dau pm si sa-mi fac o lucrare?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 (edited) Foarte frumoase toata creatiile,cand am nevoie pot sa-ti dau pm si sa-mi fac o lucrare?? Da, te ajut cu cea mai mare placere, totusi, apeleaza si la designerii comunitatii. Creatii noi! Am incercat sa folosesc si ceva nou. Nu stiu cat de bine mi-au iesit. Am abuzat de bass effect dar imi place foarte tare. (Prima lucrare cu bass effect)---- (Ceva mai simplu) - (Asta se intampla cand am prea multa inspiratie) Astept pareri, sfaturi si critici. Incepe sa ma pasioneze Photoshopul. Edited September 28, 2013 by Blaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Ce-i cu textu` ala? Toate bune si frumoase pana la text. Nu baga 10k efecte pe el, acolo un outer glow mic si pattern overlay in dungi (la texte mari). In rest e bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 Ce-i cu textu` ala? Toate bune si frumoase pana la text. Nu baga 10k efecte pe el, acolo un outer glow mic si pattern overlay in dungi (la texte mari). In rest e bine. Asta e motivul pentru care nu fac logouri ) Nu ma prea pricep la texte. Explica-mi si mie prin PM cum faci effectul asta pe text cu lumina alba. Vreau sa-l invat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts